Untitled Document

Decrees kunnen u helpen om contact te maken met uw Hogere Zelf om de veranderingen die u in uw leven wenst, te bewerkstelligen.

Eén van de redenen dat decrees zo krachtig zijn, is omdat zij een directe verbinding leggen naar uw Hogere Zelf, dat de sleutels tot de schepping in handen heeft. Hier volgt hoe dit in zijn werk gaat:

Op een bepaald moment, lang voordat u op aarde geboren werd, werd uw ziel verenigd met uw Hogere Zelf . Vele levens geleden koos u ervoor om gescheiden van God te gaan leven, dus u te onthechten van uw Hogere Zelf . Maar binnen in uw hart brandt er nog steeds een goddelijke vonk, uw potentiële mogelijkheid om weer eenheid met God te verkrijgen. De stroom van spirituele energie, ook wel genoemd het 'kristallen koord', verbindt uw goddelijke vonk met uw Hogere Zelf waardoor u gevoed en gesterkt wordt.

 

De wetenschap van het Gesproken Woord doet twee dingen:

1. Zij vergroot de stroom van Gods spirituele energie die over uw kristallen koord stroomt.

U kunt deze energie dan gebruiken voor wat u maar wilt - om de dingen die u nodig heeft in uw wereld te trekken; om de juiste baan te vinden, het geschikte huis, de beste omstandigheden in uw leven; om uzelf en uw geliefden te genezen; of problemen in uw stad of omgeving op te lossen.

2. Zij brengt u nader tot uw Hogere Zelf.

Om uw Hogere Zelf te ontmoeten, kunt u met liefde en toewijding enkele van de decrees en fiats geven die op deze website staan. Wacht dan op de krachtige terugkerende stroom van licht, leven en liefde. Naarmate u dichter bij deze Aanwezigheid van God komt, zult u ontdekken dat hij u zal leiden naar de antwoorden, de mensen en de omstandigheden die u nodig heeft om uw doel in dit leven te vervullen. Het in contact treden met uw Hogere Zelf zou wel eens het beste kunnen zijn dat u ooit is overkomen!


© Copyright © 2017 Summit Publications, Inc. Alle rechten voorbehouden.
The Summit Lighthouse en Leringen van de Opgevaren Meesters zijn merknamen geregistreerd bij het U.S. Patent and Trademark Office en in andere landen. Alle rechten tot het gebruik ervan zijn voorbehouden.