Kapelprotocol

Iedereen is van harte welkom om een dienst bij te wonen. Tijdens de diensten worden rituelen gehouden en decrees gegeven. Om iedereen een fijne ervaring te geven en het krachtveld niet te verstoren, zijn er een aantal regels opgesteld.

De plek waar de diensten gehouden worden noemen we het sanctuary. De opgevaren meesters vertellen dat rituelen en decrees fijne filigrane lijnen van kracht opzetten, die kunnen worden verstoord als er beweging is in de ruimte. Het kapelprotocol  is niet bedoeld als starre regel want er zijn uitzonderingen. Om het krachtveld echter te bewaren tijdens een dienst of decreesessie, is het beter om de sanctuary binnen te komen of te verlaten:

 Kledingvoorschrift

Ter ere van de Christus in ons, en ter ere van de opgevaren meesters, engelen en wezens van licht die bij ons aanwezig zijn, houden we een kledingvoorschrift aan dat netjes, bescheiden en schoon is. Gelieve geen onthullende kleding in het sanctuary te dragen, zoals muscle shirts, afzakkende broeken, spaghettibandjes, tanktops, strakke of laag uitgesneden topjes of broeken, shorts, korte rokjes of jurken of joggingbroeken. Wij waarderen je wens om het krachtveld binnen het sanctuary heilig te houden, zowel voor onszelf als voor elkaar.