Heros en Amora

Heros en Amora

Heros en Amora zijn de Elohim van de derde straal, de Roze Straal van goddelijke Liefde, alomtegenwoordigheid, compassie, naastenliefde en het verlangen om God in actie te zijn door middel van de Liefde van de Heilige Geest (de derde persoon van de Drieeenheid). Heros en Amora doordringen aarde, lucht, vuur en water met de bindende kracht van de Heilige Geest (Holy Spirit = Whole I Spirit), het aanvullende levensprincipe. Door de kracht van hun liefde worden de planeten in hun baan gehouden en draaien elektronen voortdurend hun noodzakelijke rondes.

Bij de oude Grieken en Romeinen stond Heros misschien bekend als respectievelijk Eros en Cupido: de personificatie van de kosmische kracht, die, zoals zij geloofden, chaos tot harmonie omvormde waardoor de elementen waaruit het universum bestaat, gecoördineerd konden worden. Het is niet ondenkbaar dat de mythologie van de Grieken en Romeinen stamt uit een oeroude herinnering aan een ontmoeting met de Elohim. Maar sinds die tijd hebben de mensen in hun gedachtengang de goden en godinnen menselijke trekjes toegekend, waardoor mythologische figuren nu niet direct de werkelijke afspiegeling van de Elohim vormen.

Het retraiteverblijf van de Opgevaren Meesters Heros en Amora bevindt zich op het etherische niveau boven Lake Winnipeg in Manitoba, Canada. Zij concentreren daar de energieën van het hartchakra van de planeet. De uitstraling van de Roze Vlam vanuit het hart van Heros en Amora vormt samen met die van de Aartsengelen Chamuel en Charity een boog van liefde die het retraiteverblijf boven Lake Winnipeg verbindt met dat van de Aartsengelen van de derde straal boven Saint Louis, Missouri, U.S.A. Het bovenstaande is ontleend aan het Engelstalige boek ‘The Masters and Their Retreats’. Aanroeping:

Elohim Heros en Amora (3x)
Daal neer op iedere natie op aarde
om zielen van Licht te verheffen!
Versterk uw goddelijke liefde op aarde
om elke kracht van anti-liefde en haat
die zich verzet tegen de vereniging van tweelingzielen
en de eenwording van een ieder met zijn Hogere Zelf te verslaan.

Lees ook onderstaande post

De hemelvaart

De hemelvaart – Eenheid met God De hemelvaart ...
Het heilig avontuur

Een heilig avontuur

Een heilig avontuur Eeuwige zoeker Een gedachte is ...
Tweelingzielen

De zoektocht naar heelheid

De zoektocht naar heelheid Ieder van ons heeft ...
House of Caiaphas - Gustav Dore

Laten anderen hun karma voor hen dragen -Karma dodging

Laten anderen hun karma voor hen dragen  – ...
The Summit Lighthouse Holland draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders