The Summit Lighthouse is een Community

The Summit Lighthouse is een community. De community bestaat uit Hoeders van de Vlam en communicanten. Door samen te komen in een gemeenschap en te leren en/of samen te werken, kan bijgedragen worden aan de wereldvrijheid. Hoe zit dat?

Het antwoord is alchemie. De Opgevaren Meester Saint Germain is het exponent van vrijheid, de meesteralchemist en hiërarch van het Aquariustijdperk. Saint Germain is de universele belichaming van de vrijheid voor deze wereld.

Saint Germain is de sponsor van alle Hoeders van de Vlam. Dit sponsorschap voltrekt zich op diep energetisch niveau. Saint Germain heeft daarmee het lot van de wereldvrijheid feitelijk verbonden aan de Broederschap van Hoeders van de Vlam, en hen tot dienstbaarheid geroepen. Daarom dragen Hoeders van de Vlam feitelijk het lot van wereldvrijheid samen met Saint Germain.

Als het nodig is, doet hij energetisch beroep op de draagwerking van de community om de zaak van vrijheid te bevorderen waar ook ter wereld. Anderzijds biedt de community steun aan de zaak van vrijheid door dienstbaar te zijn binnen de community en naar buiten toe. Wil je lid worden? Ga dan naar lidmaatschap.

 

Pin It on Pinterest

X
X