Michaël en Faith

Aartsengel Michaël wordt aanbeden in de joodse, christelijke en islamitische tradities. Michaëls naam betekent ‘Die is als God’. Volgens de bijbel (Joshua 5:13-15) verscheen hij als een man met een zwaard in zijn hand die zichzelf bekend maakte als een leider van een groep engelen. In Openbaringen 12:7 staat hij beschreven als de Aartsengel die Satan uit de hemel heeft verdreven. Aartsengel Michaël en zijn goddelijke wederhelft, genaamd de Archeia Faith, dienen op de Blauwe Straal van spiritueel Licht.

Zij kunnen helpen met het reinigen van het keelchakra en met het verkrijgen van meesterschap over alle kwaliteiten van de Blauwe Straal.Deze straal geeft ons fysieke en spirituele bescherming en is heel belangrijk voor het juiste gebruik van kracht en leiderschapskwaliteiten. Het is ook belangrijk om vertrouwen te krijgen en af te stemmen op de goddelijke wil en op datgene wat het goddelijke plan voor ieder van ons inhoudt. Hier is een kort gebedje tot de Aartsengel Michaël dat je kunt doen als je ooit in moeilijkheden bent en onmiddellijke hulp nodig hebt. Het kan vooral behulpzaam zijn in nijpende verkeerssituaties of bij allerlei moeilijkheden waarvoor niet direct hulp beschikbaar is. Als je deze aanroep met volle kracht en met grote overtuiging zegt, komt de Aartsengel Michaël onmiddellijk naar je toe:

In the name I AM THAT I AM Jesus Christ, I decree:

Lord Michael before, Lord Michael behind,
Lord Michael to the right, Lord Michael to the left,
Lord Michael above, Lord Michael below,
Lord Michael, Lord Michael wherever I go!
I AM his Love protecting here!
I AM his Love protecting here!
I AM his Love protecting here!

Belangrijk bij een Violet Vuur mantra
Indien een Violet Vuur mantra wordt aangeroepen is het belangrijk om eerst om bescherming te vragen. Dit kan door het aanroepen van een of meerdere Lord Michael decree(s). Lees hier meer over.

Pin It on Pinterest

X
X