Opgevaren Meesters

De opgevaren meesters

Opgevaren meesters zijn verlichte spirituele wezens die ooit op aarde leefden, net zoals wij nu. Gedurende vele levens van devotie en inspanningen, vervulden ze hun missie en de reden van hun bestaan – hun goddelijk plan – en stegen op, terug naar hun goddelijke oorsprong, waar zij herenigd werden met Gods Geest. Ofschoon zij eens lichamen hadden zoals wij die nu hebben, hebben zij nu Lichtlichamen en wonen zij in de hemelse wereld, ofwel het etherisch niveau. Zij kwamen voort uit elk tijdperk, elke cultuur en religie en zijn verenigd in wat ‘De Grote Witte Broederschap’ wordt genoemd. De term ‘wit’ heeft niets te maken met ras of huidskleur, maar slaat op het ontzagwekkende helwitte licht dat hen omringt.

In de 20e eeuw is er een dispensatie gekomen dat ieder mens die meer dan 51% van zijn karmische schuld op aarde heeft afgelost, na overlijden, niet meer opnieuw hoeft te incarneren, (als keuze). Wel moet zo iemand de mensheid op aarde nog blijven dienen en kan daarmee de laatste restanten van zijn karma aflossen. Als de opgevaren wezens geheel vrij zijn van hun negatieve karma kunnen zij kiezen waar zij in het universum zouden willen dienen. Zij kunnen dan kiezen om te helpen met de ontwikkeling van de aarde of om naar andere werelden toe te gaan. Vele  opgevaren meesters hebben ervoor gekozen om met de zielen op aarde verbonden te blijven en hun te begeleiden op het pad van de ontwikkeling van de ziel en zelfoverstijging; iets wat zijzelf al helemaal hebben bereikt. Het zijn de ware leraren van de mensheid die de spirituele vooruitgang begeleiden van al degenen die herenigd willen worden met het goddelijk bewustzijn, namelijk met God zelf.

De opgevaren meesters werken met de mensheid samen en wijzen ons de weg naar vrede, waarheid en verlichting. Sommigen  hebben spirituele retraiteverblijven op de etherische niveaus rondom de aarde waar wij ‘s nachts tijdens de slaap in ons spirituele lichaam ook naar toe kunnen gaan om te studeren.

Lees ook onderstaande post

De hemelvaart

De hemelvaart – Eenheid met God De hemelvaart ...
Het heilig avontuur

Een heilig avontuur

Een heilig avontuur Eeuwige zoeker Een gedachte is ...
Tweelingzielen

De zoektocht naar heelheid

De zoektocht naar heelheid Ieder van ons heeft ...
House of Caiaphas - Gustav Dore

Laten anderen hun karma voor hen dragen -Karma dodging

Laten anderen hun karma voor hen dragen  – ...
The Summit Lighthouse Holland draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders