De diensten van Church Universal and Triumphant

De diensten van Church Universal and Triumphant

De diensten van Church Universal and Triumphant worden gehouden bij The Summit Lighthouse, Snelliuspad 23, 3817TN, Amersfoort. De diensten zijn onder te verdelen open diensten en besloten diensten.

Open diensten

Open diensten zijn voor iedereen. De kerk houdt zondagsdiensten onder leiding van Rev. Joyce Carels, genezingsdiensten, introducerende Saint Germain diensten en Kuan Yin diensten. De diensten richten zich op de Leringen van de Opgevaren Meesters, mantra’s, bahjan’s, heilige rituelen, dictaties van de opgevaren meesters die Parels van Wijsheid worden genoemd, het gebruik van het Gesproken Woord, persoonlijke genezing en vergeving. Zij zijn prachtige middelen om de spirituele toewijding te bekrachtigen en te vernieuwen, en om kennis te maken met de kerk. Mensen hoeven geen Hoeder van de Vlam te zijn om mee te doen. Deze diensten vindt u in de agenda.

Besloten diensten

Besloten diensten kunnen alleen bezocht worden door Hoeders van de Vlam vanaf les 8 of hoger, en door communicanten. Deze diensten zijn anders van aard. Hoeders van de Vlam vanaf les 8 en hoger en communicanten, kunnen deelnemen aan Saint Germain Services, El Morya Services, Surya Services, Ascension Services en sommige Community dagen. Het doel van deze diensten is het autoriseren en machtigen van de hele hemelse hiërarchie. Bij deze diensten wordt het gebruik van het Gesproken Woord actief aangewend voor planetaire problemen en zaken van wereldbelang.

Replays op zondag

Op de zondagen worden diensten gehouden, die of live worden gegeven of uitzendingen zijn van diensten uit Montana (USA) die op scherm worden getoond. Deze diensten zijn uiteraard in het Engels en volgen nagenoeg het zelfde ritueel als de live diensten.

Kijk in de activiteitenagenda welke diensten er zijn.