Het Gesproken Woord

Het Gesproken Woord

“In het begin was het woord en het woord met God, en het woord was God” en God sprak: laat er licht zijn, en er was licht.” (Johannes 1:1; Genesis 1:3) Het woord werd vlees of het geïncarneerde woord, de Christos. Christus of het Christus-Zelf of Hogere Zelf is het ware licht die ieder mens verlicht die de wereld in komt.

Geluid gaat aan de schepping van het licht vooraf. Het keelchakra heeft een scheppende functie. Door Gods naam te affirmeren als IK BEN DIE IK BEN zoals aan Mozes geopenbaard, zeggen wij feitelijk: “IK BEN beneden wie IK boven BEN.” God wordt bij toepassing van decrees’ rechtstreeks naar beneden getrokken: IK BEN blij betekent GOD IN MIJ is blij. Wij hebben allemaal een naam in God, de IK-BEN-Aanwezigheid en wij erkennen dat ‘woorden maken of breken’. Vanwege de gevolgtrekking wordt Gods woord ook het Gesproken Woord genoemd want ook God of de IK-BEN-Aanwezigheid heeft gesproken.

Met affirmeren worden onmiddellijk scheppingsdaden voltrokken en komt licht vrij. Licht is bewustzijn. Bewustzijn bestaat uit de intelligentie van elektronen en de atomaire nucleus. Het keelchakra kan elektronen bevelen om Gods wil uit te voeren. Elektronen bezitten de kosmisch overstijgende intelligentie om universa te scheppen en uiterlijke werkelijkheden te besturen.

Bij onze diensten staat het toepassen van het Gesproken Woord centraal. Het toepassen van het Gesproken Woord wordt ook decreeën genoemd. Zij zijn verordeningen. Door te decreeën uit naam van de IK-BEN-Aanwezigheid, kunnen de hemelse heerscharen en de eigen IK-BEN-Aanwezigheid verzocht worden om Gods wil te bekrachtigen, om persoonlijke genezing te brengen, om te zorgen voor oplossingen van wereldproblemen of om de hemelse hiërarchie te autoriseren om te handelen. Decrees zijn krachtiger wanneer ze herhaald worden. Want door een constante toevoer van licht door geluid, ontstaat een krachtigere kosmische werking. Alles zal zich echter voltrekken op Gods wetenschappelijke methode en volgens zijn kosmische wetten.

 

Pin It on Pinterest

X
X