Communicant

Wanneer je je graag verder wilt ontwikkelen als Hoeder van de Vlam is er de mogelijkheid om lid te worden Church Universal and Triumphant. Omdat het tijd kost om na te denken over de toewijding van het lidmaatschap aan de kerk, moet men een Hoeder van de Vlam zijn en van goede reputatie tot en met de achtste les of verder voordat je in aanmerking komt om Communicant te worden.

Fuseren met het Heilige Christus Zelf vormt het hoogste doel van de communicant. Deze verbinding bereidt de ingewijde voor op een permanente vereniging met God, de IK BEN Aanwezigheid, in het ritueel van de hemelvaart.

Wanneer je een communicant wordt, wordt het sponsorschap van Saint Germain verlegd en zullen Jezus Christus en Gautama Boeddha – de geestelijke leiders van de Church Universal and Triumphant – je sponsoren en initiëren terwijl je het pad van Christusschap volgt.


Bezoek de website van de moederkerk in Montana (USA) voor meer informatie:

The Inner Retreat
The Summit Lighthouse is opgericht in 1958, en heeft haar hoofdkwartier in de  Rocky Mountains of Montana. Het terrein  bekend als “the Inner Retreat”, is gelegen in het prachtige “Paradise Valley”. Het grenst  aan de oostkant aan de Yellowstone Rivier en aan de zuidkant aan het Yellowstone National Park. Dit park staat bekend om de dieren die in het wild leven en haar natuurlijke schoonheid.

Pin It on Pinterest

X
X