Communicant

Communicant

Wanneer je je graag verder wilt ontwikkelen als Hoeder van de Vlam, is er de mogelijkheid om lid te worden van Church Universal and Triumphant. Omdat het tijd neemt om uitvoerig na te denken over je toewijding aan de kerk, dien je als een Hoeder van de Vlam bij les 8 te zijn of verder, en “in good standing” voordat je in aanmerking komt om Communicant te worden. De desbetreffende minister die je inwijdt, zal de procedure met je doorlopen, en waaraan voldaan dient te worden om je inwijding tot communicant te bekrachtigen.

Levensdoel

Het doel is de eenwording met de IK-BEN-Aanwezigheid waarbij de ziel één wordt met de Christus in ons, het Hogere Zelf. Fuseren met het Heilige Christus Zelf is het allerhoogste levensdoel van de communicant. Deze verbinding bereidt de ingewijde voor op een permanente vereniging met God, de IK BEN Aanwezigheid, in het ritueel van de hemelvaart. Wanneer je een communicant wordt, wordt het sponsorschap van Saint Germain verlegd en zullen Jezus Christus en Gautama Boeddha – de geestelijke leiders van de Church Universal and Triumphant – je sponsoren en initiëren terwijl je het pad van Christusschap volgt. Bezoek de website van de moederkerk in Montana (USA) voor meer informatie:

The Inner Retreat

The Summit Lighthouse is opgericht in 1958, en heeft haar hoofdkwartier in de  Rocky Mountains of Montana. Het terrein  bekend als “The Inner Retreat”, is gelegen in het prachtige “Paradise Valley”. Het grenst  aan de oostkant aan de Yellowstone Rivier en aan de zuidkant aan het Yellowstone National Park. Dit park staat bekend om de dieren die in het wild leven en haar natuurlijke schoonheid.