Communicant

Lidmaatschap van de Church Universal and Triumph

Na Hoeder van de Vlam | Keeper of the Flame is het lidmaatschap van de Church Universal and Triumph de volgende stap. Omdat het tijd kost om goed na te denken over de toewijding van het lidmaatschap van de kerk, moet men een Hoeder van de Vlam zijn met een goede reputatie tot en met de achtste les of verder voordat je in aanmerking komt om Communicant te worden.

Fuseren met het Heilige Christus Zelf is het hoogste doel van de communicant. Deze verbinding bereidt de ingewijde voor op een permanente vereniging met God, de IK BEN Aanwezigheid, in het ritueel van de ascensie.

Wanneer je een communicant wordt, zullen Jezus en Gautama – de geestelijke leiders van de Church Universal and Triumph – je sponsoren en initiëren terwijl je het pad van Christusschap volgt.


Bezoek de website van de moederkerk in Montana (USA).

The Inner Retreat
The Summit Lighthouse is opgericht in 1958, en heeft haar hoofdkwartier in de  Rocky Mountains of Montana. Het terrein  bekend als “the Inner Retreat”, is gelegen in het prachtige “Paradise Valley”. Het grenst  aan de oostkant aan de Yellowstone Rivier en aan de zuidkant aan het Yellowstone National Park. Dit park staat bekend om de dieren die in het wild leven en haar natuurlijke schoonheid.

Pin It on Pinterest

X
X