Meditatie

Meditatie & Visualisatie

Het doel van meditatie is dat God hierboven zich in de mens kan manifesteren – zoals hierboven, zoals hier beneden. Dit is het hoogste dat God aan de mens kan overdragen alvorens iedereen het portaal van de realiteit en het zelfbewustzijn kan openen. Bij meditatie hoort eveneens visualisatie. Visualisatie van een werkelijkheid dat nergens in de kosmos bestaat, is niet mogelijk. In andere woorden: alles wat we mogelijkerwijs mediteren, bestaat!

Sommigen voelen reeds in hun hart dat ze een lichtdrager zijn, ofwel een drager van licht. Mediteren dat je een wezen van licht bent is niet bedoeld om te zweven of spiritistisch te worden, maar om God in jou in manifestatie te trekken. Integendeel, wanneer de focus gericht wordt op de kleinste bouwstenen van het leven, de atomen en elektronen (Gods bouwstenen die de driedimensionale wereld penetreren), dan volgt spoedig het besef dat we stralende verlengstukken zijn van Gods licht. Wanneer we de visualiseren dat we een lichtdrager zijn, dan affirmeren we eigenlijk: ” God in mij is Licht.”

Mediteren is daarom een wonderlijk middel om op een effectieve wijze de dagelijks ontvangen energieën juist te kwalificeren in het leven. Mediteer erop dat het Hogere Beeld, jij als Hogere Zelf, je omringt en dat je letterlijk dat Beeld kunt worden zodat de schoonheid van het Goddelijke in je in manifestatie kan komen.

Mediteren op de violette vlam is een krachtige methode. Wanneer je visualiseert dat je een wezen bent van violet vuur, dan trek je overeenkomstig de spirituele energie van de violette vlam aan. Maak hierbij gebruik van krachtige violet vuur mantra’s.

Lees ook onderstaande post

De hemelvaart

De hemelvaart – Eenheid met God De hemelvaart ...
Het heilig avontuur

Een heilig avontuur

Een heilig avontuur Eeuwige zoeker Een gedachte is ...
Tweelingzielen

De zoektocht naar heelheid

De zoektocht naar heelheid Ieder van ons heeft ...
House of Caiaphas - Gustav Dore

Laten anderen hun karma voor hen dragen -Karma dodging

Laten anderen hun karma voor hen dragen  – ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The Summit Lighthouse Holland draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders