Teachings

Mantra’s

Kort Gebed
Een mantra is een kort gebed dat over en weer wordt gegeven om het momentum van een bepaalde deugd in de ziel te ontwikkelen. Het woord mantra is afgeleid van het Sanskriet, wat “heilige raad” of “formule” betekent. Zoals hatha yoga is mantra yoga een aanvulling op de belangrijkste vormen van yoga.

De herhaling van de namen van God – en van heilige mantra’s die de namen van God bevatten – wordt door de Hindoes en Boeddhisten over de hele wereld gebruikt als een manier van hereniging met God. Want de naam van God is God, omdat de naam een ​​kelk is, een formule die zijn trilling draagt. Dus God en zijn naam zijn een. Hij geeft je zijn naam, je noemt de naam, dan geeft hij jezelf.

Visualisatie
Voor sommige mensen gaat mediteren vanzelf maar voor sommigen niet. Vandaag hebben veel mensen moeite met mediteren omdat hun gedachten yin zijn. Er worden veel suikers genuttigd en veel koffie en frisdranken gedronken waar veel cafeïne in zit. Deze yin levensmiddelen, en vooral alcohol en recreatieve drugs, maken concentratie moeilijk. Om deze zwakte te compenseren geven we tijdens onze meditatie dus mantra’ s. De mantra’s helpen ons te richten op woorden en op woordbeelden en visualisaties. Als we deze mantra’s mediteren en geven, worden we één met het doel van onze concentratie. De mantra houdt de geest vrij. Dit is de oplossing van Saint Germain voor mensen uit het westen. De mantra’s en decrees tijdens de diensten worden in het Engels gegeven. De opgevaren meesters die in dit tijdperk naar voren zijn gekomen om de leringen van God te brengen, hebben uitgelegd dat het ook belangrijk is dat mensen de betekenis van de mantra begrijpen. Engels is een bijzondere taal en heeft een lange geschiedenis.

Engels
Engels stamt volgens de opgevaren meesters af van de oudere voertalen van Atlantis, en bevat een bijzondere trilling, en is verwant aan, geloof het of niet, de Engelentaal. De periode van Atlantis was eveneens een tijd waarin engelen de mensheid vrijelijk mochten ondersteunen, zonder tussenkomst van gebed of oproep. De Engelse taal is in dit huidige Aquarius-tijdperk gekozen om de Leringen van de Opgevaren Meesters te publiceren, en te praktiseren.