Laten anderen hun karma voor hen dragen -Karma dodging - The Summit Lighthouse Holland

Laten anderen hun karma voor hen dragen -Karma dodging

Laten anderen hun karma voor hen dragen  – Karma dodging

De gevallenen zijn experts in het ontwijken van hun karma. Ze vermijden hun karma of laten anderen hun karma voor hen dragen. Er zijn veel variaties op dit thema. Ze kunnen jou of iemand anders een situatie laten afhandelen, die zij zouden moeten aanpakken. Het kan zijn dat ze jou op de een of andere manier met de rekening laten zitten: misschien letterlijk, dat je je portemonnee moet trekken, of misschien door jouw energie af te tappen. Ze zorgen dat jij hun werk doet. Net als je op het punt staat om hen met de situatie te confronteren, zijn ze plotseling de stad uit of laten simpelweg verstek gaan op de vergadering waar de situatie zal worden behandeld. Vaak huilen en smeken ze en weten zichzelf buiten schot te brengen door de truc van medelijden te gebruiken. De boodschapper onderwijst:

Karma-ontwijkers

De Sadduceeërs, de Farizeeërs, de schriftgeleerden, de wetgeleerden zijn karma-ontwijkers. Zij ontwijken hun karma. Door mensen van licht uit te melken, trekken ze een aura van vroomheid en heiligheid om zich op. Ze trekken een bescherming rond zich op die niet de bescherming van God is, maar de energie die zij van het volk hebben gestolen. Kijk maar naar de enorme imperia die zijn opgebouwd door de kapitalisten die ons systeem misbruiken met hun monopolies en manipulaties. Hun bescherming is het geld van het volk. Ze gebruiken de energie van mensen, als geld, om zichzelf te beschermen tegen de dreiging van hun eigen karma. Andere mensen doen dit met energie, weer andere mensen doen dit door een persoonlijkheidscultus op te zetten.

De boodschapper geeft ons een duidelijk voorbeeld van karma-ontwijking door Kajafas, die de dood van Jezus heeft geconstrueerd, terwijl hij het volk ertoe bracht vrijwillig het karma voor die daad te dragen:

Manipuleren

Kajafas zegt: ‘Het is aan te raden dat één mens sterft voor het volk.’ Maar wat gebeurt er?  Ze manipuleren de hele zaak. Alleen al het magnetisme van deze zwartmagiërs! Ze wisten precies wat ze aan het doen waren! Ze slaagden erin de dood van Jezus Christus in de ogen van het volk te rechtvaardigen, en het volk riep uit: ‘Zijn bloed kome over ons, en over onze kinderen,’wat wil zeggen: ‘Laat het karma voor deze daad over ons en onze kinderen komen. Wij willen hem zó graag dood dat we de volledige verantwoording voor zijn dood nemen.’ Dat was een daad van karma-ontwijking van Kajafas en alle rabbijnen. Dus, zij zorgen ervoor dat het gewone volk de verantwoording op zich neemt. Ze overtuigen hen ervan dat er iets gedaan moet worden, en dan zorgen ze dat ze ervoor stemmen.


Bron: Strategieën van Licht en Duisternis

Painting: House of Caiaphas – Gustav Dore

Lees ook onderstaande post

De hemelvaart

De hemelvaart – Eenheid met God De hemelvaart ...
Het heilig avontuur

Een heilig avontuur

Een heilig avontuur Eeuwige zoeker Een gedachte is ...
Tweelingzielen

De zoektocht naar heelheid

De zoektocht naar heelheid Ieder van ons heeft ...
House of Caiaphas - Gustav Dore

Laten anderen hun karma voor hen dragen -Karma dodging

Laten anderen hun karma voor hen dragen  – ...
The Summit Lighthouse Holland draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders