Keeperslessen aanvraag

Keepers of the Flame lessen

Keepers of the Flame-lessen nu beschikbaar in het Nederlands.

Nederlandstalige Keeperslessen
Reeds vele jaren en zelfs generaties lang is de vertaling van de Keeperslessen ons streven geweest, en nu eindelijk is het zover: de Nederlandse Keeperslessen zijn nu  maandelijks  verkrijgbaar in de vorm van een pdf-bestand op A4-formaat. Het bestand kun je makkelijk printen of lezen vanaf  je computer, tablet of smartphone. De illustraties zijn beperkt tot de meest noodzakelijke, zodat je het bestand probleemloos in je mailbox kunt ontvangen. Wij raden aan om de Nederlandse vertaling te lezen in combinatie met de Engelse Keeperslessen, zodat je de volheid van de leringen kunt ontvangen. Het is namelijk onmogelijk om alle nuances van de oorspronkelijke lering van de meester te vatten in de vertaling.

Abonnement
Je geeft je op voor een abonnement van een half jaar à € 25 of een jaar à € 50. De eerste Keepersles is verschenen in mei 2021, en vervolgens zullen de lessen maandelijks verschijnen.

Giften
In de loop van de jaren hebben vele handen en harten aan deze vertalingen gewerkt en hebben we diverse professionals ingehuurd om de vertalingen en de publicatie vorm te geven. Giften zijn dan ook van harte welkom. Hiervoor is een donatiemogelijkheid  op de website .

Toekomstvisie
Wij hopen:

 • dat de Nederlandse vertalingen een magneet mogen zijn voor het aantrekken van vele nieuwe Keepers of the Flame;
 • dat de Keepers of the Flame de vertalingen naast de Engelse lessen gaan houden en hierdoor het Engels meer machtig worden waardoor de schat van Engelstalige leringen die The Summit Lighthouse rijk is tot hun beschikking komt;
 • dat wij door deze Keeperslessen te bestuderen, zullen groeien in de Wijsheid, Liefde, en Kracht van de Godsvlam in ons hart en tevens in de Community van de Heilige Geest.

Abonnement
Met onderstaand aanmeldformulier met betaaloptie kun je aangeven welk abonnement je wenst af te sluiten. De Nederlandse Keeperslessen worden maandelijks in de vorm van een pdf-bestand op A4-formaat verstrekt zodat je deze makkelijk kunt printen of kunt lezen op je computer, tablet of smartphone. Je kunt kiezen uit onderstaande abonnementen:

 • een abonnement voor een half jaar à € 25 of
 • een abonnement voor een jaar à € 50.

image-french-lily

Aanmeldformulier Keeperslessen   

   
   
   

  image-french-lily

  X
  X