Lady master Nada - The Summit Lighthouse Holland
Lady Master Nada

Lady master Nada

Lady master Nada chohan van de zesde straal van dienstbaarheid

Lady Master Nada is de chohan van de zesde straal (paarse en gouden straal) van vrede, bediening en dienstbaarheid. Zij is ook lid van de Karmische Raad, waarin zij dient als vertegenwoordiger van de derde straal (roze straal) van goddelijke liefde.

Nada is een ingewijde en meester op het pad van de robijnen straal, en zij onderwijst het ontvouwen van de roos van het hart, en helpt ons de gevoeligheid van het hart te ontwikkelen. Zij is zeer betrokken bij de inwijding en sponsoring van tweelingvlammen en de familie van het Aquariustijdperk. Zij dient ook de kinderen van de wereld met legioenen engelen die persoonlijk de behoeften van de jeugd verzorgen.

Nada zegt:“Ik geef jullie mijn liefde, want al het andere heb ik al weggegeven.”

Het motto van haar discipelen is “Ik dien.”

Nada’s grondtoon is Mattinata (‘Tis de dag’), van Ruggiero Leoncavalio.

Lady Master Nada, de advocaat van de ziel voor de bar van de goddelijke gerechtigheid, verdediger van families en tweelingvlammen, kwalificeerder van Liefde als bediening en dienst aan elk deel van het Leven – een pad van daden die een voorwaarde zijn voor zelfbeheersing op de Robijnstraal:

“De dienaar is niet groter dan zijn Heer” en “Ik ben mijn broeders hoeder”.

Nada’s vorige levens op Atlantis

Op Atlantis werkte de opgestegen Lady Master Nada in de geneeskunst en diende zij als priesteres in de Tempel der Liefde. De etherische tegenhanger van deze tempel, die ontworpen is volgens het patroon van een roos, bevindt zich boven New Bedford, Massachusetts. Ze was ook belichaamd als advocaat op Atlantis, waar ze opkwam voor goddelijke gerechtigheid voor de onderdrukten en verdrukten.

Ze bracht verschillende van haar laatste incarnaties door met het anoniem houden van de levensvlam voor haar familie en voor andere leden van de gemeenschap.

The Summit Lighthouse Holland draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders