Zadkiël en Amethyst

Zadkiël en Amethyst

Aartsengel Zadkiël en zijn tweelingziel Amethyst vertegenwoordigen de geest van de Violette Straal, de zevende Straal en het Watermantijdperk. Zadkiëls naam betekent ‘Goddelijke Rechtvaardigheid’. Hij en de Heilige Amethyst helpen de mensheid om het meesterschap te verkrijgen over het chakra genaamd: ‘Zetel-van-de-ziel’ (2e chakra van onderaf).Deze Aartsengelen brengen de vlam van vrijheid, vergeving, vreugde, alchemie, rechtvaardigheid, transmutatie en de bevrijding van de ziel.

Wij kunnen deze eigenschappen van de Violette Straal in ons leven vermeerderen door de Violette Vlam aan te roepen door middel van de ‘Wetenschap van het Gesproken Woord’ (krachtige mantra’s en specifieke gebeden). Door het Violette Vuur te gebruiken worden pijnlijke, traumatische herinneringen uit het verleden uitgewist en verbrand, en kan er meer vergeving en vreugde in ons leven komen. En elke keer dat wij Zadkiël en Amethyst die de Violette Vlam uitdragen, aanroepen, brengen we een gunstige verandering voor de aarde en onszelf tot stand, komen we dichter bij een vereniging met ons Christus-Zelf en helpen wij de wereld voor te bereiden op de komst van een Gouden Tijdperk.

Volgens Aartsengel Zadkiël hangt het succes van het Watermantijdperk geheel en al af van het aanroepen van de Violette Vuur-mantra’s en is een enkele aanroep tot het Violette Vuur evenveel waard als miljoenen gebeden. Je kunt aan Aartsengel Zadkiël en Archeia Amethyst vragen om je te helpen reinigen van slecht karma uit het (verre) verleden en daardoor nieuwe vitaliteit in je leven te brengen. Bij het geven van de volgende affirmaties moet je visualiseren dat de Violette Vlam alle belemmeringen tot het bereiken van je zielenvrijheid uitwist. In de naam van Aartsengel Zadkiël en de Heilige Amethyst:

IK BEN het Violette Vuur nu in werking in mijzelf!
IK BEN de zegening en de opgewektheid van het Violette Vuur!
IK BEN vrij van alle beperkingen!
IK BEN DIE IK BEN is de naam van God aan Mozes gegeven. IK BEN betekent: ‘God in mij is’.

Lees ook onderstaande post

De hemelvaart

De hemelvaart – Eenheid met God De hemelvaart ...
Het heilig avontuur

Een heilig avontuur

Een heilig avontuur Eeuwige zoeker Een gedachte is ...
Tweelingzielen

De zoektocht naar heelheid

De zoektocht naar heelheid Ieder van ons heeft ...
House of Caiaphas - Gustav Dore

Laten anderen hun karma voor hen dragen -Karma dodging

Laten anderen hun karma voor hen dragen  – ...
The Summit Lighthouse Holland draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders