Hoeder van de Vlam | Communicant

Hoeder van de Vlam
De eerste stap wordt gezet door Hoeder van de Vlam te worden. Hoeders van de Vlam zijn lid van The Summit Lighthouse en ontvangen sponsorschap van Ridder Commandeur Saint Germain. Zij ontvangen 33 gegradeerde lessen van de Grote Witte Broederschap. Het neemt een periode om lid te worden van Church Universal and Triumphant. Hoeders van de Vlam die bij les 8 zijn of verder en bij zijn met hun contributie, kunnen toetreden tot de kerk.

Lidmaatschap is  10,– euro per maand. Voor familie-lidmaatschap met kinderen tot en met 18 jaar die eveneens lid willen worden geldt een gunstige regeling. U kunt de formulier downloaden evenals een brochure voor verdere informatie.

Download:
Brochure Keeper of the Flame
Gelofte in het Nederlands (tevens inschrijf formulier)
Gelofte in het Engels (tevens inschrijf formulier)

Noot:
Bij aanmelding dient het gelofteformulier dat in tegenstelling tot wat op het formulier staat, altijd te worden verzonden naar:
The Summit Lighthouse Holland
Snelliuspad 23A
3817TN Amersfoort

Wij zenden uw gegevens door naar onze moederorganisatie in Montana in de Verenigde Staten.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via het contact formulier voor informatie.

Communicant
Een communicant is lid van The Summit Lighthouse en Church Universal and Triumphant. Communicanten streven naar volledige hereniging met het Ware Zelf, Hogere Zelf of Christus-Zelf. Deze hereniging bereid de communicant voor op de inwijdingen die leiden tot permanente vereniging met God, de IK-BEN-Aanwezigheid in het ritueel van de hemelvaart. Zij worden gesponsord door Jezus Christus en Gautama Boeddha.

 

Pin It on Pinterest

X
X