Diensten van Church Universal and Triumphant

Diensten van Church Universal and Triumphant

De diensten van Church Universal and Triumphant worden gehouden bij The Summit Lighthouse Holland op het Snelliuspad 23, 3817TN, Amersfoort. De kerk biedt  open diensten en besloten diensten aan.

Open diensten

Open diensten zijn toegankelijk voor iedereen. De kerk houdt zondagsdiensten onder leiding van Rev. Joyce Carels, genezingsdiensten, introducerende Saint Germain diensten en Kuan Yin diensten. De diensten richten zich op de Leringen van de Opgevaren Meesters, mantra’s, bahjan’s, heilige rituelen, dictaties van de opgevaren meesters die Parels van Wijsheid worden genoemd, het gebruik van het Gesproken Woord, persoonlijke genezing en vergeving. Zij vormen prachtige middelen om je eigen spirituele toewijding te bekrachtigen en te vernieuwen, en om kennis te maken met de mensen en de kerk. Iedereen is welkom en mensen hoeven geen lid te zijn om mee te doen. Deze diensten vindt u aan de rechterzijde in de agenda.

Besloten diensten

Besloten diensten kunnen alleen bezocht worden door Hoeders van de Vlam vanaf les 8 of hoger en door communicanten. Deze diensten zijn anders van aard want hier wordt gebeden, en de Wetenschap van Invocatie toegepast om de hemelse hiërarchie te autoriseren in ‘wereldse zaken’. De diensten zijn dus minder gericht op het individu maar op de wereld. Hoeders van de Vlam vanaf les 8 en hoger en communicanten, kunnen deelnemen aan Saint Germain Services, El Morya Services, Surya Services, Ascension Services en sommige Community dagen. Het doel is dus het autoriseren en machtigen van de gehele hemelse hiërarchie. Bij deze diensten wordt voornamelijk het gebruik van het Gesproken Woord aangewend om planetaire problemen en zaken van wereldbelang aan te pakken, en dat Gods wil gedaan mag worden.

Replays op zondag

Op de zondagen worden diensten gehouden, die of live worden gegeven of uitzendingen zijn van diensten uit Montana (USA) die op scherm worden getoond. Deze diensten zijn uiteraard in het Engels en volgen nagenoeg het zelfde ritueel als de live diensten.

Neem een diepere blik in de activiteiten agenda welke diensten er zijn.