Bronnen van Licht Leringen van de Opgevaren Meesters

Bronnen van Licht

Bronnen van Licht

Amethist Pers is de uitgeverij van The Summit Lighthouse Holland, en publiceert en verkoopt boeken over de Leringen van de Opgevaren Meesters. De webshop bevat artikelen over een veelvoud aan onderwerpen zoals de leer over de kosmische wet, de drievoudige vlam, alchemie, de IK-BEN-Aanwezigheid, goddelijke relaties, karma & reïncarnatie, en de Wetenschap van Invocatie – het Gesproken Woord.

Ascended Master Encyclopedia

Maak gebruik van onze groeiende Opgevaren Meester Encyclopedie, waar je een rijkdom aan informatie vindt over de opgevaren meesters en hun leringen, metafysische en esoterische concepten, evenals spirituele inzichten in historische en sociale kwesties. Stel je eigen download of cd samen met dictaties, lezingen, songs of invocaties! Op de website van Ascended Master Library vind je een gebruikersvriendelijk archief van de Leringen van de Opgevaren Meesters (momenteel alleen toegankelijk met een Internet Explorer browser). Log in, klik op ‘Create a New Project”, “Select a Format’, en vind de schatten in deze- en voor jouw eigen schatkamer!

Ascended Master Teachings

Je kunt je avontuur verder verdiepen met een van onze belangrijkste websites, de website van de moederorganisatie The Summit Lighthouse. Hier vind je informatie over de boodschappers, de Leringen van de Opgevaren Meesters zoals over de chohans van de zeven Stralen, de Aartsengelen en de Elohim, maar ook kun je hun webshop bezoeken, nieuwe berichten over TSL lezen, alsmede over het lidmaatschap voor Keepers of the Flame, vrijwilligerswerk, en nieuwe activiteiten.

Gratis online lessen!

Kies uit vier ‘gratis spirituele lessen’ websites: engelen, karma, chakra’s, en het Verhaal van Sanat Kumara. Deze lessen zijn een interactief online pad van praktische spiritualiteit voor bezoekers van over de hele wereld. Deze lessen kunnen worden gebruikt voor persoonlijke studie, evenals voor gezamenlijke studie in een studiegroep!

Archangel Lessons
Karma Lessons
Chakra Lessons
Sanat Kumara Story

De Karmalessen zijn in het Nederlands beschikbaar!

Summit University

Je hebt feitelijk leren maar er bestaat ook persoonlijk transformatief leren. Summit University behoort tot de absolute voorlopers sinds 1971 op het gebied van transformatief leren. Het is werkelijk een unieke ervaring, waarbij SU wetenschappelijke studies en professionele vakgebieden koppelt aan mystieke en metafysische leringen. Studenten ontvangen de middelen om voorbij de dagelijkse gang van zaken van de wereld te kijken naar de diepere betekenis ervan. Want degenen die zichzelf transformeren, transformeren de wereld.

Summit University School of Theology

SU-Online-cursussen bieden de mogelijkheid om je leiderschapsvaardigheden aan te scherpen, het pad van ministry in onze kerk na te streven, anderen te leren helpen zoals senioren of jeugd, een dieper inzicht te verwerven in wie je bent en waarom je hier bent,  en contact te maken met gelijkgestemde zielen over de hele wereld die je passie en je pad delen. Klinkt dat interessant? Geef je vandaag op voor gecertificeerde programma’s en individuele cursussen voor credits.

The Summit Lighthouse Search

The Summit Lighthouse Search is een snelle en gemakkelijke manier om naar meer dan 3.100 Parels van Wijsheid van 1958-2018 te zoeken, en naar vele TSL-websites. Voer in het zoekveld in waarnaar je op zoek bent, klik op de ‘Search TSL’ knop en … voilà! In een oogwenk heb je een complete lijst met inhoud gerelateerd aan je zoekvraag, zodat je kunt uitkiezen wat je wilt weten. EN … als je alleen in de Parels van Wijsheid wilt zoeken, kan je een niveau dieper gaan met: TSL.org/KOF-Pearls-online

The Open Door Radio

The Open Door Radio is beschikbaar op podcasts. Elke show bevat fragmenten van Elizabeth Clare Prophet, plus een boeiend gesprek over een breed scala opgevaren-meester-onderwerpen.

TSL-Apps!

Onze gratis mobiele telefoonapp voor Apple iOS en Google Play Android brengt The Summit Lighthouse en de leringen van de Opgevaren Meesters met één simpele klik naar je toe, waar je ook bent. Download hier de TSL-app. Wanneer je geïntereseerd bent in Parels van Wijsheid Online kun je de Pearls Plus App downloaden. Zoek vanaf je mobiele telefoon door al de online Parels van Wijsheid waar en wanneer je maar wilt! Met geavanceerde zoekfuncties en -filters kan je met gemak over elk onderwerp het advies van de Meester vinden.

TRY OUT! Are you a Keeper of the Flame?

Keepers of the Flame hebben toegang tot de online Keepers of the Flame lessen. Deze verfraaide online lessen bevatten dezelfde inhoud als de originele gedrukte lessen. PLUS … een inspirerend menu met aanvullend materiaal bedoeld om verschillende leerstijlen te ondersteunen en je leerervaring te verdiepen. Maar als je nog geen Keeper of the Flame bent, maar wel geïnteresseerd bent of deze lessen van de hemelse hiërachie iets voor jou zijn, probeer dan eens de eerste les gratis!

Violet Flame Challenge!

De Violet Flame Challenge gaat over ondersteuning, leren en het opbouwen van een levensveranderend momentum. Het is een 30-daags programma van dagelijkse violette vlam (15 minuten per dag is voldoende). Daarbij ontvang je 30 dagelijkse e-mailberichten met de wijsheid van de aartsengelen en meesters over de kracht van de violette vlam.

The Summit Lighthouse Holland draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders