De missie van The Summit Lighthouse

De missie word beschreven aan de hand van de drievoudige vlam: (1) De blauwe vlam staat voor de één-op-één relatie van de ziel met God herstellen, (2) de gele vlam staat voor de Leringen van de Opgevaren Meesters verspreiden en (3) de roze vlam staat voor de zielen van planeet Aarde bevrijden.

De leringen zijn doorgegeven aan de boodschappers Mark L. Prophet en Elizabeth Clare Prophet. In samenwerking met Mark L. Prophet, heeft de Opgevaren Meester El Morya The Summit Lighthouse opgericht in Washington D.C. in 1958. In 1975 is Church Universal and Triumphant opgericht en is sindsdien een wereldwijde bron van leringen van de opgevaren meesters. De kerk werd opgericht om de spirituele behoeften van een groeiende groep leden te vervullen. The Summit Lighthouse is een internationale organisatie en wereldwijd actief. De opgevaren meesters hebben de missie om de aarde en de mensheid naar het gouden tijdperk te brengen. Dit doen zij door de allerhoogste universele leringen vrij te geven. De leringen zijn gebaseerd op hun eigen kennis en ervaringen met de Godheid en de kosmos. Zij zijn door de sluier getreden en hebben net zoals Jezus Christus de hemelvaart behaald, van waar zij verder werken en doorgroeien (of zelfs onder de mensen functioneren).

De Verenigde Staten wordt gesponsord door de Opgevaren Meester Saint Germain. Als incarnatie van Francis Bacon werkte hij onafgebroken (achter de schermen) om het beloofde land op te richten, en behaalde hij zijn hemelvaart in 1684. Door een dispensatie van de Karmische Raad mocht hij onder de mensen functioneren om de mensheid naar het gouden tijdperk te brengen en zijn beloofde land te stichten. Met hulp van de alom bekende George Washington, één van zijn geliefde chela’s, werd dit land geboren uit zijn vurige hart. Mede en vanwege zijn sponsorschap zijn de Verenigde Staten bestemd om de mensheid naar het hoogste vrijheidsideaal te brengen en naar het Christusbewustzijn. George Washington incarneerde rond het einde van de 19e eeuw als Guy Ballard, en laatstgenoemde heeft na de ontmoeting met Saint Germain het boek  Ontmoeting met Saint Germain Deel 1 geschreven in de jaren ’30 waarin hij schrijft over daadwerkelijke gebeurtenissen en zijn vriendschap met deze opgevaren meester. De oprichting in Washington D.C. heeft voor The Summit Lighthouse dus een veelzijdige betekenis!

De leringen zijn vertaald en uitgegeven in 30 talen. Engels is de hoofdtaal. De Grote Witte Broederschap heeft deze taal uitgekozen. De taal vormt een instrument van de universaliteit van de Christusgeest. Ook heeft deze taal het grootste bereik. We nodigen u uit om te kijken naar de website van de moederorganisatie. Hier is voor degenen die geen problemen hebben met de Engelse taal veel informatie te vinden. Als u een vlam voelt om de Opgevaren Meester Saint Germain te ondersteunen in zijn missie, en zijn sponsorschap te ontvangen, ga dan naar de Broederschap van Hoeders van de Vlam.

 

 

Pin It on Pinterest

X
X