Missie van The Summit Lighthouse

Missie The Summit Lighthouse Holland

De missie van The Summit Lighthouse is het verspreiden van de Leringen van de Opgevaren Meesters. De leringen zijn doorgegeven aan de boodschappers Mark L. Prophet en Elizabeth Clare Prophet. In samenwerking met Mark L. Prophet, heeft de Opgevaren Meester El Morya The Summit Lighthouse opgericht in Washington D.C. in 1958.

In 1975 is de Church Universal and Triumphant opgericht en is sindsdien een wereldwijde bron voor de leringen van de opgevaren meesters. De kerk werd opgericht om de spirituele behoeften van een groeiende groep leden te vervullen.

The Summit Lighthouse is een internationale organisatie en wereldwijd actief. De opgevaren meesters hebben de missie om de aarde en de mensheid naar het gouden tijdperk te brengen. Dit doen zij door de allerhoogste universele leringen vrij te geven. De leringen zijn gebaseerd op hun eigen kennis en ervaringen met de Godheid en de kosmos. Zij zijn door de sluier getreden en hebben net zoals Jezus Christus de hemelvaart behaald.

De Verenigde Staten is geboren uit het vurige hart van de Opgevaren Meester Saint Germain. Vanwege zijn sponsorschap en visie, is dit land bestemd om de wereld naar het hoogste vrijheidsideaal te brengen en naar het Christusbewustzijn. Een andere benaming voor Christusbewustzijn is het Boeddhabewustzijn of het bewustzijn van het Hogere Zelf. The Summit Lighthouse draagt de blauwdruk van de Verenigde Staten. Dit is bijvoorbeeld af te leiden uit het feit dat de organisatie formeel opgericht is in Washington D.C., de hoofdstad die vernoemd is naar de eerste president van de Verenigde Staten.

De leringen zijn vertaald en uitgegeven in 30 talen maar Engels is de hoofdtaal. Hoewel niet iedereen Engels evengoed beheerst, heeft de Grote Witte Broederschap deze taal uitgekozen. Het is namelijk de taal met het grootste internationale bereik.

Wij nodigen u uit om te kijken naar de website van onze moederorganisatie. Hier is voor hen die geen problemen hebben met de Engelse taal veel informatie te vinden. Via de website http://tsl.org wordt u doorgelinkt of kies meteen voor https://www.summitlighthouse.org

 

 

 

Pin It on Pinterest

X
X