De missie van The Summit Lighthouse

De missie kan beschreven worden aan de hand van de fleur-de-lis of drievoudige vlam: (1) De blauwe vlam staat voor de één-op-één relatie van de ziel met God herstellen, (2) de gele vlam staat voor de Leringen van de Opgevaren Meesters verspreiden en (3) de roze vlam staat voor de zielen van planeet Aarde bevrijden.

De leringen zijn doorgegeven aan de boodschappers Mark L. Prophet en Elizabeth Clare Prophet. In samenwerking met Mark L. Prophet, heeft de Opgevaren Meester El Morya The Summit Lighthouse opgericht in Washington D.C. in 1958.

In 1975 is Church Universal and Triumphant opgericht en is sindsdien een wereldwijde bron van leringen van de opgevaren meesters. De kerk werd opgericht om de spirituele behoeften van een groeiende groep leden te vervullen.

The Summit Lighthouse is een internationale organisatie en wereldwijd actief. De opgevaren meesters hebben de missie om de aarde en de mensheid naar het gouden tijdperk te brengen. Dit doen zij door de allerhoogste universele leringen vrij te geven. De leringen zijn gebaseerd op hun eigen kennis en ervaringen met de Godheid en de kosmos. Zij zijn door de sluier getreden en hebben net zoals Jezus Christus de hemelvaart behaald, van waar zij verder werken en doorgroeien (of soms onder de mensen functioneren).

De Verenigde Staten is geboren uit het vurige hart van de Opgevaren Meester Saint Germain. Meer hierover kunt u lezen in Ontmoeting met Saint Germain Deel I. Vanwege zijn sponsorschap en visie, is dit land bestemd om de wereld naar het hoogste vrijheidsideaal te brengen en naar het Christusbewustzijn. Een andere benaming voor Christusbewustzijn is Boeddhabewustzijn of het bewustzijn van het Hogere Zelf. The Summit Lighthouse draagt  de blauwdruk van dit geliefde land van Saint Germain. Met het sponsorschap van Saint Germain was Guy Ballard de eerste boodschapper die de I-AM-Movement stichtte naar standaarden van de opgevaren meesters. Guy Ballard was in zijn vorige incarnatie George Washington wiens voortreffelijke leiderschap bepalend bleek in de onafhankelijkheidsoorlog, en de eerste president van de Verenigde Staten. The Summit Lighthouse is door de boodschapper Mark L. Prophet onder leiding van El Morya formeel opgericht in Washington D.C, de hoofdstad.

De leringen zijn vertaald en uitgegeven in 30 talen maar Engels is de hoofdtaal. Hoewel niet iedereen Engels even goed beheerst, heeft de Grote Witte Broederschap de taal uitgekozen. Het is namelijk een instrument van de universaliteit van de Christusgeest. Ook heeft de Engelse taal het grootste internationale bereik.

Wij nodigen u uit om te kijken naar de website van onze moederorganisatie. Hier is voor degenen die geen problemen hebben met de Engelse taal veel informatie te vinden. Via de website http://tsl.org wordt u doorgelinkt of kies meteen voor https://www.summitlighthouse.org

 

 

 

Pin It on Pinterest

X
X