De Missie van The Summit Lighthouse

De missie kan beschreven worden aan de hand van de drievoudige vlam: (1) De blauwe vlam staat voor de één-op-één relatie van de ziel met God herstellen, (2) de gele vlam staat voor de Leringen van de Opgevaren Meesters verspreiden en (3) de roze vlam staat voor de zielen van planeet Aarde bevrijden.

De leringen zijn doorgegeven aan de boodschappers Mark L. Prophet en Elizabeth Clare Prophet. In samenwerking met Mark L. Prophet, heeft de Opgevaren Meester El Morya The Summit Lighthouse opgericht in Washington D.C. in 1958. In 1975 is Church Universal and Triumphant opgericht en is sindsdien een wereldwijde bron van leringen van de opgevaren meesters. De kerk werd opgericht om de spirituele behoeften van een groeiende groep leden te vervullen. The Summit Lighthouse is een internationale organisatie en wereldwijd actief. De opgevaren meesters hebben de missie om de aarde en de mensheid naar het gouden tijdperk te brengen. Dit doen zij door de allerhoogste universele leringen vrij te geven. De leringen zijn gebaseerd op hun eigen kennis en ervaringen met de Godheid en de kosmos. Zij zijn door de sluier getreden en hebben net zoals Jezus Christus de hemelvaart behaald, van waar zij verder werken en doorgroeien (of soms onder de mensen functioneren).

De Verenigde Staten wordt gesponsord door de Opgevaren Meester Saint Germain. Vanwege zijn sponsorschap is dit land bestemd de wereld naar het hoogste vrijheidsideaal te brengen en het Christusbewustzijn. Een andere benaming voor Christusbewustzijn is Boeddhabewustzijn of het bewustzijn van het Hogere Zelf. The Summit Lighthouse werd opgericht in Washington D.C., de hoofdstad van de Verenigde Staten. De organisatie draagt dus mede de blauwdruk van het geliefde land van Saint Germain. Dit wordt prachtig geïllustreerd door Guy Ballard die Ontmoeting met Saint Germain Deel I heeft geschreven waarin hij vertelt over zijn ontmoeting en vriendschap met Saint Germain. Saint Germain toonde hem zijn vorige leven als George Washington, de generaal van het Amerikaanse onafhankelijkheidsleger, en waarnaar de hoofdstad van de Verenigde Staten is vernoemd.

De leringen zijn vertaald en uitgegeven in 30 talen. Engels is de hoofdtaal. Hoewel niet iedereen Engels goed beheerst, heeft de Grote Witte Broederschap de taal uitgekozen. De taal vormt een instrument van de universaliteit van de Christusgeest. Ook heeft die taal het grootste internationale bereik. We nodigen u uit om te kijken naar de website van de moederorganisatie. Hier is voor degenen die geen problemen hebben met de Engelse taal veel informatie te vinden. Als u een vlam voelt om de Opgevaren Meester Saint Germain te ondersteunen in zijn missie, en zijn sponsorschap te ontvangen, ga dan naar de Broederschap van Hoeders van de Vlam.

 

 

Pin It on Pinterest

X
X