Visualisatie is belangrijk - The Summit Lighthouse Holland

Visualisatie is belangrijk

Wij zouden onze experimenten met overvloed altijd moeten beginnen met het scheppen en daarna herhaaldelijk visualiseren van een blauwdruk van exact datgene wat we willen zien gebeuren in ons leven. “Visualisatie is belangrijk,” zegt Saint Germain. “Zonder visualisatie zal er niets verschijnen.” “Wenst u meer vitaliteit, visualiseer dan uzelf met de beschikking over die vitaliteit – uw spieren bruisend van God’s energie, uw geest boordevol vitale ideeën, tintelend van leven en licht en liefde,” zegt hij.

“U moet voelen en weten dat de energieën van God door uw vingertoppen en tenen stromen, u laten stralen met de gloed van overvloedige gezondheid en een herboren gedaante.” “Wanneer u doorgaat met deze oefening zal, zonder extra inspanning van uw kant, een gunstig effect ontstaan op degenen met wie u in contact komt. Maar u moet ervoor waken geen bevestiging te gaan zoeken voor deze dienst; anders, zo staat in het Boek van het Leven geschreven, “ontvangt gij geen beloning van uw Vader die in de hemel is.”

Ik heb ontdekt dat we de effectiviteit van onze gebeden en meditaties kunnen maximaliseren door de kracht van ons innerlijk zien op te roepen. Mijn gebeden bevatten altijd bewegende beelden van datgene waar ik voor bid. Probeer in uw dagelijkse gebeden en meditaties de gewenste resultaten van uw gebeden te visualiseren alsof u ze in een film ziet. Zie voor uw ogen gebeuren wat voor u nodig tot stand moet komen, in elk gebied van uw leven, inclusief carrière, opleiding, familie, thuis, gezondheid, relaties en spiritualiteit.

Visualiseer de oplossing van moeilijke situaties. Als u werkt met een speciale meester of engel in uw gebeden, zie hem of haar dan in uw belang optreden. Visualiseer de violette vlam alle obstakels voor uw spirituele en materiële voorspoed verteren – of deze obstakels nu de vorm van ongedekte rekeningen betreffen, relatieproblemen of ontmoediging. Wees zo specifiek mogelijk in uw visualisaties – en heb er plezier in. Hoe geconcentreerder en creatiever u hierin bent, des te beter zullen de resultaten zijn.


Bron: Boek Scheppende Overvloed- Amethistpers

Lees ook onderstaande post

De hemelvaart

De hemelvaart – Eenheid met God De hemelvaart ...
Het heilig avontuur

Een heilig avontuur

Een heilig avontuur Eeuwige zoeker Een gedachte is ...
Tweelingzielen

De zoektocht naar heelheid

De zoektocht naar heelheid Ieder van ons heeft ...
House of Caiaphas - Gustav Dore

Laten anderen hun karma voor hen dragen -Karma dodging

Laten anderen hun karma voor hen dragen  – ...
The Summit Lighthouse Holland draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders