Teachings

Scheppende overvloed en geheimen van voorspoed ………..

Sleutels tot Spirituele en Materiële Voorspoed. Overvloed is meer dan geld. Overvloed is het stromen van energie die naar ons toekomt uit de universele bron van leven in de vorm van zowel spirituele als materiële overvloed. Overvloed is liefde en wijsheid, talenten en deugden, geld en materiële goederen – alles wat we nodig hebben om ons levensdoel te bereiken. Energie moet vrijelijk naar ons toe en door ons heen stromen om overvloed te verwezenlijken. Als we dat stromen van overvloed niet ervaren moeten we onszelf afvragen waarom dat is.

Wat is het in of rondom ons dat voorspoed blokkeert?
Wat blokkeert het stromen van God’s energie naar ons toe?

Dit boek kan u helpen deze vragen te beantwoorden. Het bevat sleutels om de spirituele en materiële overvloed die u nodig heeft aan te trekken. Deze sleutels zijn verzameld uit de diepzinnige geschriften van de Meester Saint Germain en uit de lessen die mijn overleden echtgenoot, Mark, en ik in de laatste veertig jaar hebben gegeven. Saint Germain, een expert in de spirituele en fysieke transformatie die bekend staat als alchemie, schrijft:

“Hoe lang blijft u uw energie verspillen aan de strijd om een kaal bestaan bij elkaar te schrapen op de normale manier, welke voor sommigen inderdaad kaal lijkt, als al uw noden kunnen worden voorzien door meesterschap te verkrijgen over de kosmische wetten die Jezus en andere grote leraren hebben gedemonstreerd met hun eigen levens?…”

“Bij u – zoals bij God – is alles mogelijk.”

De mogelijkheden voor scheppende overvloed zijn eindeloos. Prijs God voor de vreugde en schoonheid van zijn schepping – niet het minst voor de schoonheid van uw eigen ziel. Dank God voortdurend voor wat u bent en wat u hebt en u zult zien hoe uw overvloed toeneemt.

Wees God dankbaar voor alles dat u overkomt. Alles – het negatieve en het positieve, het karma, de rampen – omdat zij leraren zijn, het zijn lessen. En als dingen niet goed gaan, prijs God dan om ze fout te laten gaan om u eraan te herinneren dat bijsturen nodig is om verder te komen met uw spirituele vooruitgang.

Wij bevinden ons allen op een pad van initiatie. De aarde is een klaslokaal en het is de bedoeling dat we uit dat klaslokaal promoveren. De lessen die we tijdens onze levensweg leren zijn datgene wat ons voortstuwt van de ene graad naar de volgende.

Is het niet zo, dat we allen situaties in het leven het hoofd hebben geboden, waarbij we geen enkele reden zagen om God te prijzen? Het is belangrijk te beseffen, dat alles dat naar u toekomt – of het nu een personenauto of een zware vrachtwagen is, uw schoonmoeder of misschien wel uw manager – energie is die uw kant op komt. Prijs de boodschapper welke die bundel energie brengt en pak dan de energie uit de schijnbaar negatieve vorm. Haal het terug en transmuteer het in iets positiefs.

Wacht niet tot u volledig en definitief hebt gezegevierd over de uitdagingen in het leven om gelukkig te zijn, om u te verheugen, om lof te prijzen en zegeningen te geven aan het leven. God elke dag prijzen en dankbaar zijn is een sleutel tot de overwinning van uw ziel.


Bron: Scheppende Overvloed. Boek verkrijgbaar bij amethistpers.nl.