De trap van kosmische straling  - The Summit Lighthouse Holland

De trap van kosmische straling 

El Morya zei lang geleden: “Vanaf het begin waren we aan het winnen!” En zo brengen we u de Godmeesterschap van het leven over die u laat zien dat u de perfectie bent van uw Aanwezigheid, dat niets anders de heerschappij in uw wereld kan nemen. Wanneer dat zodanig in het bewustzijn gefixeerd is en in zo’n mate en niveau dat geen enkele uiterlijke staat er de heerschappij over kan nemen, dan ziet u dat elke stap van de weg door God wordt geleid. Elke stap van de weg wordt door God geleid, omdat u in staat bent om het voorrecht uit te oefenen om alles te zijn wat God u in het begin heeft gemaakt. En daardoor is de kracht die vanaf het begin wint de uwe, en zonde en zondigen is niet langer datgene waarvoor u buigt. Want in onwetendheid hebben mensen gebogen voor de zonde en de spanning van de zonde die zij op de ziel heeft gelegd.

We komen dan vandaag om dit alles over te geven aan de vuren van goddelijke liefde. We komen onszelf onderwerpen aan Zijn genade, dat we stap voor stap die gouden treden van hemelse straling kunnen beklimmen, niet alleen op onze gebeden, maar ook op al ons doen en laten. Want de daden van de mens moeten Gods doen en laten worden.

Het principe “Het is de Vader in mij die het werk doet” moet aan allen worden overgebracht. En uit de pracht van dat ontwerp moet de as uit de mantel vallen. En de mens moet zichzelf zien, uitgedost in stralende kleding, elk mooier dan de vorige – totdat u, terwijl u deze trap van kosmische straling opgaat, begrijpt dat het God is die in u wandelt, dat het God is die in u spreekt , dat het God is die in u leeft, en dat alle baldakijnen van de werkelijkheid die hij in de loop van de jaren aan u heeft willen overbrengen (zoals hij die aan u heeft aangeboden als huldeblijken) zelf kleine streden zijn die naar hem leiden – die u elk hoger leidt, die u elk inspireert tot grotere liefde, totdat de wereld uiteindelijk zal weten dat liefde en God synoniem zijn:

Elk menselijk wezen zal leren dat zijn eigen IK BEN Aanwezigheid en God unaniem zijn; iedereen zal te weten komen dat alle werelden die in de ruimte draaien één zijn met hem, dat de muziek van de sferen een overeenstemmende herinnering is, een overeenstemmende ontdekking, een overeenstemmende realiteit die de mens verbindt met alles wat echt is.

En nu zeg ik Maitreya, voor het moment van toekenning [van de macht om te overwinnen] (sta alstublieft op):

  • ·Moge de engelen van God uw zielen verfrissen.
  • · Moge de engelen van God een besef van het goede in uw bewustzijn brengen, zodat u Hem nooit zult vergeten, maar Hem met uw wezen zult verbinden.
  • Moge de engelen van God u verzegelen in uw hart en op uw voorhoofden met Zijn geheugen. Moge het nooit van u afwijken of van het moment waarop wij leven – het moment van pracht wanneer wij u ons licht geven.

Vanmorgen geef ik mijn licht aan u en ik zorg ervoor dat het verspreidt in Los Angeles en de wereld. Als een moment van triomf voor de ziel van God in het hart van een lotus of in het hart van een roos, verleen ik u de liefde die gloeit en het vuur van de ziel vertegenwoordigt.

Wees dan rustig en als u door de komende momenten heen gaat – de kleine seconden die nissen zijn in de minuten, de minuten die nissen zijn in de uren, de uren die nissen zijn in de dagen, de dagen die nissen zijn in de jaren, de jaren die nissen zijn in uw leven, in de eeuwen, de millennia, en alle tijd en tijdloosheid – begrijp dat de realiteit alles is wat u zou moeten zoeken.


Dit fragment komt uit de dictatie  De Kracht om te Overwinnen van Lord Maitreya, gepubliceerd in de Pearl of Wisdom® 1984, Jaargang 27 nr. 37. TSL Now 7 maart 2019 Jaargang 10 nummer 3 

Lees ook onderstaande post

De hemelvaart

De hemelvaart – Eenheid met God De hemelvaart ...
Het heilig avontuur

Een heilig avontuur

Een heilig avontuur Eeuwige zoeker Een gedachte is ...
Tweelingzielen

De zoektocht naar heelheid

De zoektocht naar heelheid Ieder van ons heeft ...
House of Caiaphas - Gustav Dore

Laten anderen hun karma voor hen dragen -Karma dodging

Laten anderen hun karma voor hen dragen  – ...
The Summit Lighthouse Holland draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders