De laatste plagen op aarde zijn ook de onzichtbare virussen en ziekten - The Summit Lighthouse Holland

De laatste plagen op aarde zijn ook de onzichtbare virussen en ziekten


Ik zeg u, geliefden, als u als niet-geascendeerde adepten op een mysterieschool zou zijn, als u in de Hemelvaartstempel van Serapis in Luxor of bij de retraites van andere Chohans of van de Maha Chohan zou zijn, zou uw discipline deze zijn: neem de dingen van de wereld niet in u op en laat u niet van uw doel afleiden door de passerende snuisterijen en snuisterijen van degenen die langskomen met hun paranormale spullen, maar om trouw te zijn aan uw Goddelijke Echtgenoot, aan uw IK BEN Aanwezigheid, aan uw Heilige Christus Zelf en aan de overvloed van de gegeven leringen.

Ziet u, geliefden, Saint Germain heeft gezegd dat er niets goeds uit de psychic persoon komt. Toch hebben ze allemaal een ziel, en psyche is het Griekse woord voor ziel. Maar de ziel is nog niet volmaakt. De ziel is nog niet onsterfelijk. En daarom is de ziel, hoewel ze genade en zelfkennis bezit, nog niet permanent gemaakt zowel door het ritueel om de bruid te worden van de Heer Jezus Christus en haar Heilige Christus Zelf, als door het ritueel van de hemelvaart.

Dus ziet u, wanneer er mensen komen die onrein zijn (en ik zeg ‘onrein’ op een vriendelijke manier, simpelweg om te bedoelen dat ze niet hebben gebaad in de wateren van Luxor of in de vlam die de violette vlam is van de Heilige Geest). ), hoewel ze vele waarheden kunnen brengen, komen ze ook met een veelvoud aan fouten en vibraties die iemand aan lagere niveaus kunnen verbinden.

Ik vertel jullie dan, geliefden, dat wat door deze achterblijvende evoluties wordt uitgezet, kiemoorlogvoering is in zijn donkerste, meest afschuwelijke manifestatie. Gezegenden, deze fanatieke zielen zijn vastbesloten de Verenigde Staten te vernietigen. Ze zijn vastbesloten om natie na natie te vernietigen totdat ze controle hebben gekregen over wat zij beschouwen als hun land, hun geld en hun bolwerken op aarde. Hun plannen spelen zich, zoals u weet, recht voor uw ogen af.

Bovendien, geliefden, zoals u wellicht weet, zijn er tegenwoordig soorten virussen die op aarde worden ontdekt en die zo dodelijk zijn dat ze de bevolking van een hele stad kunnen vernietigen. Dit is dan ook een van mijn ernstige zorgen. Want terwijl we de Boom des Levens planten op deze mysterieschool en op deze ranch, terwijl we in jullie zonen en dochters van God doen opstaan, klaar om op de drempel van het eeuwige leven te staan en het eeuwige leven binnen te gaan aan het einde van deze incarnatie, zien we dat er zo’n grote duisternis op aarde is dat het potentieel het grote goed verduistert dat de Grote Witte Broederschap kan bereiken door u en alle Lichtdragers van de wereld.

Zoek daarom vroegtijdig bescherming. En weet, geliefden, dat vanwege de onvoorspelbaarheid van het menselijk bewustzijn, als de planetaire plot van gevallenen in hun bacteriële oorlogvoering niet wordt blootgelegd en aangepakt, niemand (inclusief de Opgevaren Meesters) zal kunnen zeggen wanneer en waar deze dodelijke oorlog zal worden ontketend.

Ik zeg u, geliefden, als we het hebben over de laatste plagen op aarde, is het belangrijk om te onthouden dat deze laatste plagen niet alleen de ziekten tot de dood zijn waarvan u weet, maar dat ze ook onzichtbare virussen en ziekten omvatten die u niet kent en waarvoor momenteel geen remedie is.

Hieronder volgt de gedachtevorm die ik u zou geven voor uw visualisatie. Visualiseer de cirkel en het zwaard van Astrea omcirkelende virussen die alleen onder een microscoop kunnen worden gezien. Visualiseer miljarden keer miljarden de elektronische aanwezigheid van Astrea om hen heen. En gebruik uw Astrea-decrees voortaan om allerlei slechte levensvormen te omringen die in de aarde zijn geplant, die het zinken van continenten en rampen hebben overleefd en toch blijven, en anderen, geliefden – en dit is wat ik u wil laten weten – die onlangs door buitenaardse wezens in UFO’s op aarde zijn afgezet.

Ik sla alarm. U zou gealarmeerd moeten zijn en u zou moeten beseffen dat de kracht van het heilige vuur dat in uw hand is, als u er dagelijks gebruik van maakt, zich kan omkeren en deze vuile virussen op aarde kan verteren. Maar deze planetaire opruiming moet worden gedaan door degenen die ingewijden zijn.

Lees ook onderstaande post

De hemelvaart

De hemelvaart – Eenheid met God De hemelvaart ...
Het heilig avontuur

Een heilig avontuur

Een heilig avontuur Eeuwige zoeker Een gedachte is ...
Tweelingzielen

De zoektocht naar heelheid

De zoektocht naar heelheid Ieder van ons heeft ...
House of Caiaphas - Gustav Dore

Laten anderen hun karma voor hen dragen -Karma dodging

Laten anderen hun karma voor hen dragen  – ...
The Summit Lighthouse Holland draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders