ActiviteitTeachings

Ben jij op zoek naar ware liefde en écht geluk? – Wat houdt je tegen?

Ben jij op zoek naar ware liefde? Ben jij op zoek naar écht geluk?
In deze voortdurende lockdown worden we voornamelijk op onszelf teruggeworpen. Het is alsof we onder een vergrootglas liggen: We kunnen niet meer weglopen van onze angsten, bezorgdheden, en … eenzaamheid. Maar wat we wél kunnen, is naar binnen gaan om die werkelijke verbinding te vinden, die plek waar alles één is, die plek die onze bron, onze grootste liefde, onze grootste blijdschap is.

Wat houdt ons tegen?
Onze onuitgewerkte psychologie. We hebben een routekaart nodig om de obstakels – die we daar zelf hebben neergelegd – te kunnen opruimen of te omzeilen om zo toch bij onze ware liefde te komen.

Deze routekaart bestaat!
Dankzij de opgevaren meesters, die nog niet zo heel lang geleden als gewone mensen op aarde leefden, en die voor ons uit zijn gegaan op het levenspad. Zij hebben de route voor ons uitgestippeld. Want hun liefde was groot genoeg om de bron van al het bestaan en het doel van het leven te vinden en te vervullen.Een van die meesters is de Opgevaren Meester Kuthumi, die de meesterpsycholoog wordt genoemd. Zijn laatste incarnatie was in de 19e eeuw. Hij leert ons kennis en inzicht over onze psychologie, zodat we in staat zijn om die stapje-voor-stapje op te lossen en zo steeds dichter bij ons ware zelf, onze ware liefde, ons ware geluk te komen.

Wil jij dat ook?
Gewoon van achter je computer? Die kans is er nu! Door de lockdown is het nu mogelijk om het Summit University seminar Begrijp jezelf van 20-22 november ook vanuit huis te volgen. Dompel je drie dagen onder in de liefhebbende aanwezigheid van de meester via zijn leringen, en kom eruit als een gelukkiger mens!

Het licht van het oneindige liefdesvuur daalt neer in het hart van Gods mensen.
En de vurige liefde van God komt het licht van de wijsheid verankeren in de zonen van God op aarde, die vastbesloten zijn dat alles wat krom is recht zal worden gemaakt
en dat de communicatielijnen tussen de kinderen van God en de opgevaren meesters tot stand zullen worden gebracht en als lichtkanalen versterkt, geïntensiveerd.

~Geliefde God en Godin Meru, 4 mei 1980, dictatie uit het SU seminar Begrijp Jezelf, deel 1.

Drievoudig Vlam

Over Summit University seminars

Helend en transformerend
De seminars van Summit University worden door vele studenten als een helende en transformerende gebeurtenis ervaren, waarin de opgevaren meesters dicht bij je zijn en met je werken.

Inzicht en verdieping
Doordat de meesters tijdens de seminars de balans voor je houden, word je in staat gesteld om ware verlichting, inzicht en verdieping te ervaren. De meesters laten je niet achter waar ze je gevonden hebben, en daarom ervaren velen dat ze na het seminar in sommige of vele opzichten een ander, beter, mens zijn geworden.

Verbondenheid en ruimte
In Summit University seminars heerst er een sfeer van verbondenheid met medestudenten, en heeft ieder de ruimte om zijn/haar eigen proces te ervaren. Tijdens Summit University zijn de meesters 24 uur per dag met ons aan het werk, dus ook ’s nachts als je lichaam slaapt.

Meer informatie
Het seminar zal digitaal worden aangeboden via Zoom. We bieden een interactief programma aan waarbij je de mogelijkheid hebt om in kleine groepjes samen te werken. Het uitwisselen van gedachten en delen van vragen met elkaar wordt vaak zeer gewaardeerd.
Je krijgt een digitaal werkboek toegezonden. Optioneel kan je het boek ‘Understanding Yourself ‘ aanschaffen dat op dit seminar is gebaseerd. Het is voor jezelf fijn om dit boek erbij te hebben en mee te kunnen lezen tijdens het seminar.

Enthousiast geworden en wil je meer weten? Mail ons je vragen op su@summitlighthouse.nl.

Inschrijven met korting
Wil je je inschrijven? Download op onze website het inschrijfformulier.

Let op: Vanwege de late verzending van dit bericht, wordt de vroegboekkorting verlengd tot en met 12 november 2020!

Klik hier voor meer informatie over Summit University.
Klik hier om de flyer te downloaden