We zouden getransformeerde en uitgewiste lasten op het elementaire leven willen zien - Deel 2 - The Summit Lighthouse Holland

We zouden getransformeerde en uitgewiste lasten op het elementaire leven willen zien – Deel 2

Geliefden, weet u dat de violette vlam die met intensiteit wordt gebruikt, vooral in die achtenveertig uur durende cyclus met Omri-Tas, schadelijk onkruid, giftige stoffen, de insecten die bijten en steken en die allerlei ziekten bij de mensen, virussen op het niveau van de lichamen van de mensen en de hele evolutie van de planeet – alle vormen van gevreesde ziekten die op aarde voorkomen die mensen oplopen omdat ze onevenwichtig zijn, omdat ze niet de vuur gebouwd en gestapeld hebben in hun hartchakra om ze af te werpen. 

Gezegenden, er is zo’n uitloper van ziekte op aarde die lang geleden werd bedacht en vervaardigd in de laboratoria van andere beschavingen en continenten zoals Atlantis en Lemuria. En omdat de aarde zich in het bewustzijn van veel mensen op zo’n laag trillingsniveau bevindt – niet allemaal, maar zeker de overgrote meerderheid van de mensen – is er daarom een verlaging naar het fysieke octaaf van * het astrale gebied, al deze manifestaties die het menselijk leven bijna onmogelijk maken om te leven en ten volle te leven. Dit is wat de violette vlam zal opruimen. 

En ik zeg u, wanneer u de elementalen aanroept om u bij de wezens van de zevende straal en alle wezens op alle stralen te voegen – want er is niemand in de hemel die de violette vlam niet gebruikt – zult u de zuivering opnieuw van de atmosfeer zien van de aarde. U zult opnieuw de verzegeling van het astrale gebied zien, zodat het niet langer in het fysieke mag uitbarsten. 

Tegen die tijd moet er veel worden opgeruimd. En mijn presentatie aan u vanavond is niet bedoeld als overdrijving of understatement, maar de realiteit dat wanneer de violette vlam door u wordt vermenigvuldigd, er grote transformaties zullen plaatsvinden in uw eigen brein, uw geest, uw lichaam. U zult de kracht van verjonging voelen als de vlam in uw hart zo’n brandpunt van violet vuur wordt dat uw drievoudige vlam die actie voortdurend vermenigvuldigt, kabbelend door het water, de lucht en de aarde. 

Gezegenden, jullie hebben geen enkele oplossing gehoord van wetenschappers, milieuactivisten, regeringsfunctionarissen (noem de categorie van personen die u ook zou noemen), geen enkele oplossing die op tijd de crisis zal doorstaan die we vandaag op de planeet Aarde aantreffen. De enige oplossing is de God-oplossing van de zevende straal van Aquarius, de zevende straal van het zevende tijdperk van Saint Germain en Portia. 

Dus wat vinden we? Degenen die bij de sluitsteen komen, begrijpen dat de spirituele oplossing de enige oplossing is, want om het eeuwige leven te verwerven, begrijpen ze dat ze door het punt heen moeten. En op dat punt is er geen tijd of ruimte meer. En er is er maar één die erdoorheen kan gaan, en het is degene die het proces van etherisering en vervolgens vergeestelijking heeft doorgemaakt. 

Dus zie nu, geliefden, er is geen remedie voor kanker, er is geen remedie voor, daar is geen remedie voor. En dus degenen die een diep verlangen hebben om te overleven, degenen die de echte survivalisten zijn, die vastbesloten zijn het te redden, hun bestaansreden te realiseren en naar die plaats te gaan waar ze vandaan kwamen (waar God is) – die begonnen te voelen dat ze deze piramide over zich hebben die steeds kleiner wordt. En om in die steeds nauwere ruimte te passen, moeten ze deze driedimensionale wereld loslaten en diezelfde vergeestelijking binnengaan. 

Daarom, geliefden, vraag ik u deze dienst vanavond af te sluiten door de oproep tot de heilige vuuradem te reciteren. Terwijl u deze oproep reciteert, zullen mijn salamanders één voor één hun plaats in uw aura innemen. Ik spoor u aan om hun geschenk te aanvaarden, want ze zullen u geen ongenoegen of pijn bezorgen, behalve datgene wat u aanroept als u een zeer versnelde actie van het regenboogvuur van God zou willen om u te helpen bij uw genezing en bij het verhelderen van uw bewustzijn , die vaak troebel wordt.


Jaargang 47 nr. 50 Geliefde Oromasis en Diana 12 december 2004 

Lees ook onderstaande post

De hemelvaart

De hemelvaart – Eenheid met God De hemelvaart ...
Het heilig avontuur

Een heilig avontuur

Een heilig avontuur Eeuwige zoeker Een gedachte is ...
Tweelingzielen

De zoektocht naar heelheid

De zoektocht naar heelheid Ieder van ons heeft ...
House of Caiaphas - Gustav Dore

Laten anderen hun karma voor hen dragen -Karma dodging

Laten anderen hun karma voor hen dragen  – ...
The Summit Lighthouse Holland draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders