Versnelling is nodig - The Summit Lighthouse Holland

Versnelling is nodig

Overgaan naar een gouden tijdperk maakt een versnelling nodig van het bewustzijn van de mensen en dus de eliminatie van het bewustzijn van de gevallen engelen.

Aartsengel Uriël, de dienaar van de Heer die het zaad van de verdorvenen naar de zetel des oordeels leidt, legt uit:

Als de gevallen engelen voor het gerecht worden gebracht, op het moment dat het onkruid wordt gescheiden van het koren…, zie daar de hand van God…., omlaag gaan, symbolisch en dan komt de versnelling van de vibraties van de aarde op gang. En zie daar hoe de kinderen van God in geweldige extase geraken want zij zijn extatisch in de nieuwe golf van licht en de nieuwe vibratie van het licht.

De extase is de nederdaling van Christus in de tempel van zijn volk, waarmee Hij hun vibratie versnelt, (zo)dat zij niet langer de dood in ogen zien omdat zij niet langer in een lichaam verkeren dat aan de wetten van sterfelijkheid en dood onderhevig is. En zie daar een planetaire stijging door de kracht van de opstanding en door de machtige kracht van de aartsengelen die als coördinaten op aarde fungeren…. En zie daar een heilig vuur. En u zult zien hoe alle vervuiiing van de wereld en de rivieren en de wateren en de atmosfeer en het aardse lichaam versnelt en zuiverheid zal terugkeren.

En daarom zal het gouden tijdperk… aanbreken in de golflengte en vibratie die niet van deze dichte vlakte zijn maar daarvandaan versnellen. Iedereen die van het licht is zal worden aangetroffen, verkerend in die extase van eenheid met de geliefde Christus Zelf. En ieder die hem ontving als de God der goden in de tempel is samen gesmolten met de Heilige Geest en weet zich voor altijd één (met het Christus bewustzijn).

Er is de periode vóór de berechting van de engelen die vielen en de periode ná de berechting van de gevallen engelen. Deze perioden staan in de hemel bekend als de donkere eeuwen die vooraf gaan aan het grote gouden tijdperk dat zich niet op aarde kan manifesteren tenzij berechting plaatsvindt.

Begrijp daarom de betekenis van de versnelling van het licht. Begrijp het nieuwe licht in uw lichaam en ziel. Begrijp dat dit volk moet opgaan naar de heilige berg van God en … zich los moet maken van de wereld die nog steeds wordt overheerst door de gevallen engelen.


Bron:Fallen Angels Among Us 

Lees ook onderstaande post

De hemelvaart

De hemelvaart – Eenheid met God De hemelvaart ...
Het heilig avontuur

Een heilig avontuur

Een heilig avontuur Eeuwige zoeker Een gedachte is ...
Tweelingzielen

De zoektocht naar heelheid

De zoektocht naar heelheid Ieder van ons heeft ...
House of Caiaphas - Gustav Dore

Laten anderen hun karma voor hen dragen -Karma dodging

Laten anderen hun karma voor hen dragen  – ...
The Summit Lighthouse Holland draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders