Teachings

Nieuwsbrief Jaar van het Hart augustus 2018

We kijken met veel vreugde terug naar de uitgave van onze eerste nieuwsbrief over het Jaar van het Hart. We hebben vele positieve reacties gehad over hoe inspirerend de nieuwsbrief was, plezierig om te lezen, en hoe mooi het eruit zag. We kregen de tip om deze in Camelot uitgeprint neer te leggen zodat het laagdrempelig is om te lezen. Dit hebben we zeker gedaan.

Inmiddels zijn we een half jaar verder en gaan we de tweede helft in van het Jaar van het Hart. We blikken terug naar wat we met elkaar hebben uitgewisseld, en naar ons fantastische bezoek aan de Inner Retreat in Montana. We blikken vooruit welke activiteiten we komend half jaar aanbieden, waarin we samen kunnen groeien en onze hartsvlam verder kunnen vergroten.

In deze nieuwsbrief wordt je daarnaast dieper meegenomen in het thema over het Hart, om je te inspireren en je kennis te vergroten die door de boodschapper Elizabeth Clare Prophet en
verschillende meesters wordt aangereikt, zoals Paul de Venetiaan en Mighty Victory. We wensen je veel leesplezier toe met veel nieuwe inzichten en inspiratie!

Werkgroep Jaar van het Hart
Irene, Rosa, Joyce

Klik op download voor de Nieuwsbrief Jaar van het Hart Augustus 2018