Hoe maak je een aanroep of gebed voor persoonlijke en planetaire situaties? - The Summit Lighthouse Holland

Hoe maak je een aanroep of gebed voor persoonlijke en planetaire situaties?

Hoe nodigen we de engelen en meesters uit om in te grijpen in specifieke situaties op planeet aarde? De mantra’s en decrees die ze ons hebben gegeven zijn hier speciaal voor bedoeld. De meesters bevelen ons aan dat we op de hoogte blijven van wereld- en lokale omstandigheden, zodat we precies weten waar de tussenkomst van de engelen nodig is. Het kan handig zijn om een notitieboekje bij te houden voor specifieke aanroepen en zaken waar we ons op willen richten bij het opzeggen van onze gebeden en decrees.

Hier volgt een overzicht van hoe je een aanroep kunt maken voor een specifieke situatie, of het nu een persoonlijke is, of een situatie in je stad of land:

1. Bepaal precies in welke situatie je het licht van God wilt richten. Formuleer naar je beste en hoogste begrip welke actie door de engelen en meesters moet worden ondernomen om de oplossing van de situatie te zien. Als Gods wil in de situatie niet duidelijk is, vraag dan gewoon aan de engelen en de meesters om de wil van God te implementeren. Hoe specifieker je je geformuleerde verklaring maakt, hoe specifieker je antwoord zal zijn.

2. Begin je aanroep altijd door je machtige IK-BEN-Aanwezigheid en Heilige Christus-Zelf aan te spreken. Het is via deze Aanwezigheid van God die bij ons is dat we de aanroep maken en het licht van God reageert.

3. Je aanroep kan kort en eenvoudig zijn, of je kunt meer details toevoegen, zoals specifieke namen van mensen en situaties. Als je bijvoorbeeld om genezing voor een persoon wilt bidden, kun je zeggen:

In de naam van mijn machtige IK-BEN-Aanwezigheid en Heilige Christus-Zelf roep ik de geliefde Moeder Maria en de genezende engelen aan om uw licht en Aanwezigheid te sturen voor de perfecte genezing van (naam van de persoon) en hun toestand van (specifieke ziekte of aandoening). Begeleid alle artsen en medisch personeel die in deze situatie assisteren en stuur ze aan. Laat deze genezing overeenkomstig Gods wil zijn.

Als je een korte aanroep zou willen doen voor de kinderen en de jeugd, zou je kunnen zeggen:

In de naam van mijn machtige IK-BEN-Aanwezigheid en Heilige Christus-Zelf, roep ik Aartsengel Michaël aan om onze kinderen en jongeren te bevrijden van drugs en alle betrokkenheid bij bendes en geweld. Ik roep de bescherming van leraren aan en van iedereen die met jongeren werkt.

Geliefde engelen, neem het bevel over deze gehele situatie en breng de goddelijke oplossing naar voren voor elk menselijk probleem dat mij en/of mijn dierbaren momenteel belast. In de naam van Gods heilige wil, laat het gebeuren.

4. Vraag altijd dat je aanroep wordt aangepast en beantwoord overeenkomstig de wil van God. Dit geeft de engelen en de meesters de autoriteit om je aanroep uit te voeren in overeenstemming met het hoogste goed, zelfs als je de situatie niet volledig begrijpt en wat het hoogste goed zou zijn. Dan weet je dat je de hele zaak in Gods handen hebt gelegd, en hij zal het licht nemen dat je in je mantra’s en decrees aanroept en het in zijn eigen tijd en op zijn eigen manier op de situatie richten.

5. Vervolg deze aanroep met je decrees aan Aartsengel Michaël, aan de violette vlam, of welke actie dan ook die het meest nodig is in die specifieke situatie.

6. Zie uit naar resultaten! Zie hoe de engelen je aanroepen liefdevol beantwoorden. Ze staan te popelen om te helpen en wachten altijd op ons totdat wij ze een opdracht geven!

7. Kijk uit naar situaties die je aanroepen nodig hebben. De opgevaren meesters hebben ons verteld dat wij verantwoordelijk zijn om het licht van onze decrees te richten op de kwesties waarvan we ons bewust zijn in onze steden en naties. Wanneer je Gods licht via je gebeden en aanroepingen richt, kun je jezelf zien als de handen en voeten en de spreekbuis van de HEER, de meesters en de engelen.


Elizabeth Clare Prophet in ‘Walking with the Master – Answering the Call of Jesus’.

Lees ook onderstaande post

De hemelvaart

De hemelvaart – Eenheid met God De hemelvaart ...
Het heilig avontuur

Een heilig avontuur

Een heilig avontuur Eeuwige zoeker Een gedachte is ...
Tweelingzielen

De zoektocht naar heelheid

De zoektocht naar heelheid Ieder van ons heeft ...
House of Caiaphas - Gustav Dore

Laten anderen hun karma voor hen dragen -Karma dodging

Laten anderen hun karma voor hen dragen  – ...
The Summit Lighthouse Holland draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders