Prijs God voor de vreugde en schoonheid van zijn schepping

Wees God dankbaar voor alles wat je overkomt

Prijs God voor de vreugde en schoonheid van zijn schepping en niet in het minst de schoonheid van je eigen ziel. Dank God voortdurend voor wat je bent en wat je hebt en je zult zien hoe overvloed zal toenemen.

Wees God dankbaar voor alles wat je overkomt. Alles, de negatieve, de positieve dingen, karma, calamiteiten – omdat het lessen zijn. En als de dingen niet goed gaan, prijs God dat je ze verkeerd gedaan heb om jezelf er aan te herinneren dat er verandering nodig is om verder te gaan met je spirituele progressie.

We zijn allemaal beland op het pad van inwijding. De aarde is een klaslokaal en we zijn voorbestemd om af te studeren. De lessen die we langs de weg van het leven leren, zijn wat ons van de ene naar de andere graad voortstuwt.

Echter is het niet zo, dat we allemaal geconfronteerd worden met situaties in het leven waar we geen enkele reden in konden zien waarom we God zouden loven? Het is belangrijk om te beseffen dat alles wat je tegenkomt, of het nu al je wensen zijn, familierelaties of je chef, het is energie die je tegemoetkomt.

Zegen de boodschapper die de bundel energie levert en dan de energie uit de schijnbaar negatieve matrix haalt. Corrigeer en overwin deze energie en transmuteer het naar iets positiefs.

Wacht niet tot je je volledige en definitieve overwinning op de uitdagingen van het leven hebt bereikt om gelukkig te zijn, om je te verheugen, om lof en zegeningen te geven aan het leven. God danken en elke dag dankbaar zijn, is de sleutel tot de overwinning van je ziel.

Prijs God in iedereen die je ontmoet. Probeer iedereen die je tegenkomt een positieve draai te geven. Geef jezelf de opdracht om iets geweldigs te vinden aan iedereen die je ontmoet – en vertel het dan aan hen. Dat is misschien iets wat ze precies nodig hebben om ze uit het slop te halen of om het gevoel weg te nemen dat er niets bijzonders aan hen is.

Er is voor iedereen iets speciaals en je kunt ze helpen en laten zien wat het is.

 


Samenvattend fragment uit het boek:

Creative Abundance verkrijgbaar bij AmethistPers. Nederlandse versie “Scheppende overvloed”

 

 

 

Lees ook onderstaande post

De hemelvaart

De hemelvaart – Eenheid met God De hemelvaart ...
Het heilig avontuur

Een heilig avontuur

Een heilig avontuur Eeuwige zoeker Een gedachte is ...
Tweelingzielen

De zoektocht naar heelheid

De zoektocht naar heelheid Ieder van ons heeft ...
House of Caiaphas - Gustav Dore

Laten anderen hun karma voor hen dragen -Karma dodging

Laten anderen hun karma voor hen dragen  – ...
The Summit Lighthouse Holland draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders