De Elementalen van het Water - The Summit Lighthouse Holland

De Elementalen van het Water

De elementalen wier domein het water is, zijn bekend als de undinen (waternimfen). Deze mooie, soepele, meerminachtige wezens zijn rap in hun bewegingen en kunnen snel van gedaante veranderen.

De undinen regeren over het water en zijn energieën waar ze ook maar zijn, niet alleen grote waterlichamen maar ook de kleinere. Zij heersen over alle vissen en het minerale leven dat het water bevolkt evenals de getijden, en zij hebben veel te maken met het klimaat, de zuurstoftoevoer en precipitatie. Omdat driekwart van de oppervlakte van de aarde bedekt is met water, hebben de undinen het behoorlijk druk!

Het is hun taak om het water van de planeet dat vergiftigd is te zuiveren. Zij zwoegen onophoudelijk om de vervuilde zeeën weer schoon te maken doordat zij het magnetisch veld weer opladen met stromingen van de Geest. Hun lichamen zijn geleiders van kosmische stromingen, resonerend door de kamers van het onderzeese leven.

De undinen maken niet alleen het fysieke water schoon maar ook dat aspect van de mensheid dat een relatie heeft met het waterelement; dat zijn hun emoties. Emotie kan beschreven worden als “energie in beweging” (energy in motion). Net als water heeft ze een enorme kracht en beweging. Eveneens als het water kunnen emoties snel over ons komen en ons gemakkelijk in of uit een evenwichtig perspectief bewegen. De undinen dragen het gewicht van de emotionele vervuiling van de mensheid – gevoelens die niet in vrede zijn, zoals boosheid, angst en bezorgdheid.

Als wij de undinen willen helpen en alle andere elementalen, kunnen we het violette vuur te voorschijn roepen. Roep legioenen violet-vuur engelen aan om alles wat het emotionele lichaam van de mensheid vervuilt te transmuteren evenals de wateren op aarde, waaronder het afvalwater, industrieel afval, chemicaliën, bestrijdingsmiddelen en olie, die een enorme last leggen op de undinen. Het aanroepen van het violette vuur kan de elementalen helpen het planetaire lichaam van de planeet te helen en te herstellen.


Parels van Wijsheid –  Jaargang 53  No.15 – Geliefde Diana met Oromasis  – 1 augustus 2010

 

Lees ook onderstaande post

De hemelvaart

De hemelvaart – Eenheid met God De hemelvaart ...
Het heilig avontuur

Een heilig avontuur

Een heilig avontuur Eeuwige zoeker Een gedachte is ...
Tweelingzielen

De zoektocht naar heelheid

De zoektocht naar heelheid Ieder van ons heeft ...
House of Caiaphas - Gustav Dore

Laten anderen hun karma voor hen dragen -Karma dodging

Laten anderen hun karma voor hen dragen  – ...
The Summit Lighthouse Holland draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders