Boekpresentatie: Karma en reïncarnatie - The Summit Lighthouse Holland

Boekpresentatie: Karma en reïncarnatie

Afgelopen zondag vond om 14:00 uur de boekpresentatie plaats van Karma en reïncarnatie. Na een prachtige zondagsdienst waren de meeste gebleven voor de presentatie over de nieuwe uitgave van Amethist Pers.

De zondagsdienst stond in het teken van Lord Lanto en het belang van visie om te kunnen gehoorzamen aan de wetten van God. De dienst bleek een prachtige opmaat voor karma en reïncarnatie. Tijdens de presentatie werd stilgestaan bij het uitgeefproces, en eveneens waarom het geloof in karma en reïncarnatie mensen tot nieuwe inzichten en waarheden kan brengen – en de visie om Gods wetten te zien en te gehoorzamen.

Zoals het geloven in God de ziel in een oogwenk doet sterken en mensen verankert, zo leidt de acceptatie van karma en reïncarnatie tot de aanvaarding dat alle gebeurtenissen in het leven gebaseerd zijn op de onpersoonlijke wetmatigheden van genade en rechtvaardigheid. Het boek Karma en reïncarnatie is laagdrempelig en is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in spiritualiteit. Het boek biedt inzichten in kosmische wetmatigheden en schept verheldering in je eigen leven. Daarnaast bevat het boek persoonlijke verhalen van mensen die in karma en reïncarnatie gingen geloven, en wat grote zielen op aarde te vertellen hebben over deze belangrijke spirituele lering.

Na de boekpresentatie heeft Rev. Joyce Carels de boeken gezegend namens Team Amethist Pers, en was er gelegenheid om met elkaar te praten met thee & koffie. Aan het einde van de dag meldde het Sales Team dat er 17 exemplaren zijn verkocht na de boekpresentatie.

Lees ook onderstaande post

De hemelvaart

De hemelvaart – Eenheid met God De hemelvaart ...
Het heilig avontuur

Een heilig avontuur

Een heilig avontuur Eeuwige zoeker Een gedachte is ...
Tweelingzielen

De zoektocht naar heelheid

De zoektocht naar heelheid Ieder van ons heeft ...
House of Caiaphas - Gustav Dore

Laten anderen hun karma voor hen dragen -Karma dodging

Laten anderen hun karma voor hen dragen  – ...
The Summit Lighthouse Holland draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders