Kapelprotocol - The Summit Lighthouse Holland
Sanctury Amersfoort

Kapelprotocol

Iedereen is van harte welkom om een dienst bij te wonen. Tijdens de diensten worden rituelen gehouden en decrees gegeven. Om iedereen een fijne ervaring te geven en het krachtveld niet te verstoren, zijn er een aantal regels opgesteld.

De plek waar de diensten gehouden worden noemen we het sanctuary. De opgevaren meesters vertellen dat rituelen en decrees fijne filigrane lijnen van kracht opzetten, die kunnen worden verstoord als er beweging is in de ruimte. Het kapelprotocol  is niet bedoeld als starre regel want er zijn uitzonderingen. Om het krachtveld echter te bewaren tijdens een dienst of decreesessie, is het beter om de sanctuary binnen te komen of te verlaten:

 • Aan het einde van een decree (na *And in full faith…*)
 • Tijdens persoonlijke calls, klappen met de decrees of een lied.
 • Wanneer verzocht dit de doen door de decree- of serviceleider.
 • Als je een sessie wilt binnengaan als het eenmaal is begonnen, ga dan aan de achterkant van het sanctuary zitten, en kom naar voren op de momenten zoals hierboven aangegeven.
 • Wacht met het binnenkomen of het verlaten van het sanctuary tijdens: (1) “The Tube of Light”, (2)“The Solar Ring”, (3)Invocaties door de decreeleider of opgenomen invocaties door de boodschappers, en (4)Het lied “Star Spangled Banner
 • Als je met de “Watch With Me,Jesus’ Vigil of the Hours, het Heilige Ritueel of een Ashram Ritueel meedoet, blijf dan s.v.p. zitten en ga niet staan, tenzij je wordt verzocht dit te doen door de serviceleider.
 • Het is vooral belangrijk om het krachtveld niet te storen tijdens dictaties.
 • Gelieve hoestbonbons uit de verpakking te halen en haal artikelen uit krakende zakken of verpakkingen voordat je de kapel binnengaat
 • Het wordt niet aangemoedigd ongebruikelijke handbewegingen of mudra’s toe te passen tenzij het deel uitmaakt van de dienst of activiteit.
 • Praten in het sanctuary, hetzij tijdens of na diensten en decreesessies, verdrijft de energie van het krachtveld.
 • Water kunt u in theeglazen in het sanctuary mee naar binnen nemen. Gelieve overige dranken mee te brengen in gesloten containers. Eten is niet toegestaan in het sanctuary.

 Kledingvoorschrift

Ter ere van de Christus in ons, en ter ere van de opgevaren meesters, engelen en wezens van licht die bij ons aanwezig zijn, houden we een kledingvoorschrift aan dat netjes, bescheiden en schoon is. Gelieve geen onthullende kleding in het sanctuary te dragen, zoals muscle shirts, afzakkende broeken, spaghettibandjes, tanktops, strakke of laag uitgesneden topjes of broeken, shorts, korte rokjes of jurken of joggingbroeken. Wij waarderen je wens om het krachtveld binnen het sanctuary heilig te houden, zowel voor onszelf als voor elkaar.

The Summit Lighthouse Holland draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders