Aquarius zal alleen een gouden tijdperk worden als jij daarvoor zorgt - The Summit Lighthouse Holland

Aquarius zal alleen een gouden tijdperk worden als jij daarvoor zorgt

 Het aanbrekende Aquariustijdperk brengt ons het besef van God als de Heilige Geest en als de Goddelijke Moeder. Aquarius kan een tijdperk van vrijheid, vrede en verlichting worden. Het kan een tijd worden van technologische vooruitgang in combinatie met spirituele ontwikkeling. Het kan een tijd worden waarin we ons losmaken van het verleden.

Chananda, hoofd van de Indiase Raad van de Grote Witte Broederschap, verklaarde in 1962: “Het Aquariustijdperk is bedoeld als een tijdperk van absolute samenwerking tussen God en de Opgevaren Meesters, de Opgevaren Meesters en de mens, en tussen mensen overal. Het symbool van Waterman – een waterdrager met uitgebalanceerde urnen duidt op harmonieuze dienstbaarheid en overvloedige voorziening. Deze ritmische geest van samenwerking moet de basis zijn van elke relatie, ter vervanging van het achterhaalde egoïsme.”1

Sommigen geloven dat Aquarius hoe dan ook een gouden tijdperk zal worden. Maar die stelling sluit de vrije wil uit, en de vrije wil is ons goddelijk geboorterecht. De Opgevaren Meester Lanto, die vanuit de taoïstische traditie naar het Westen is gekomen, zei onlangs: “Er is geprofeteerd dat er opnieuw een goudentijdperkbeschaving in Zuid-Amerika zal verrijzen. Maar wees niet bijgelovig. Het zal niet gebeuren tenzij u ervoor zorgt dat het gebeurt. Het zal niet uit zichzelf gebeuren.”2

Daar zijn vele redenen voor, te beginnen met karma. Nu het Aquariustijdperk begint, kunnen we profiteren van het positieve karma dat we in het Vissentijdperk en eerdere tijdperken hebben gemaakt, maar we moeten nog steeds afrekenen met het negatieve karma van het Vissentijdperk. Daarnaast moeten we ook afrekenen met het negatieve karma van het Ram- en Stiertijdperk en alle tijdperken die daarvoor kwamen, tot 25.800 jaar terug. De last van de geschiedenis ligt op ons en dat is een hele zware karmische last.

Het gebruik van astrologie om toekomstige uitdagingen te voorspellen

De astrologie laat zien dat wat eerder is gebeurd, opnieuw kan gebeuren, want de astrologie vertelt ons wanneer ons positieve en ons negatieve karma naar ons zal terugkeren. Aan de negatieve kant van de balans wijzen de cycli van de komende 12 jaar, de komende 33 jaar en de komende 200 jaar op oorlogen, plagen, politieke tirannie, economische onrust, zelfs het zinken van continenten.

Maar dat hoeft niet zo te zijn. Roger Bacon, de eerste moderne wetenschapper, zei dat het doel van het bestuderen van de astrologie is om de negatieve voortekenen ervan te voorkomen. Bacon geloofde dat het mogelijk was om oorlogen te voorkomen door de astrologie te bestuderen. Hij zei dat als de leiders van de kerk de astrologische waarschuwingen hadden gelezen – zoals de komeet van 1264, die voorafging aan de veldslagen die overal in Europa uitbraken – ze de oorlogen van in hun tijd wellicht hadden kunnen voorkomen.3

Saint Germain was geïncarneerd als Roger Bacon. Hij las het handschrift in de hemelen toen hij Roger Bacon was, en hij leest het vandaag. Hij brengt ons een waarschuwing en een profetie van de negatieve voortekenen van Aquarius. Hij komt ons ook vertellen dat wij de macht hebben om de toekomst te veranderen en van het Aquariustijdperk een gouden tijdperk te maken.


Fragment uit: Elizabeth Clare Prophet, “Saint Germain Sends His Messenger and the Seven Archangels to South America to Inaugurate the Aquarian Age on Earth” Part 1, Pearls of Wisdom vol. 39 nr. 5, 4 februari.

Noten

  1. Chananda, 9 februari 1962, “Opening the Windows of Heaven: Sons of God in Pursuit of Paradise Regained,” in Pearls of Wisdom nr. 6 uit 1962, p. 2.
  2. Lord Lanto, 25 juni 1995, “Earth Is an Angry Planet: Wise Self-Dominion Is the Answer,” in Pearls of Wisdom uit 1995, p. 343.
  3. The Opus Majus of Roger Bacon, vert. Robert Belle Burke, vol. 1 (Philadelphia: University of Pennsylvania Press, 1928), p. 267 en 401.

 

 

 


Verwijzing naar de karma lessen op de site

Volg deze gratis lessen! Karma en reïncarnatie leren ons dat de ziel die de patronen van de natuur volgt, op reis is langs een pad van geboorte, rijping, dood en daarna opnieuw de gelegenheid krijgt tot wedergeboorte. Ze leren ons dat we deel uitmaken van een zich voortbewegende bewustzijnsstroom en dat onze ziel zich ontwikkelt door middel van vele levenservaringen.

Gratis KarmalessenKarma en reïncarnatie laten ons zien dat onze ziel, net als de legendarische feniks, inderdaad oprijst uit de as van ons vorige zelf om opnieuw geboren te worden, en dat voorafgaande levens de zaden van ons nieuwe leven bevatten. Ze kunnen ons helpen begrijpen waarom we zijn geboren met een bepaalde verzameling vermogens en talenten, crises en uitdagingen, opdrachten en aspiraties.

Lees ook onderstaande post

De hemelvaart

De hemelvaart – Eenheid met God De hemelvaart ...
Het heilig avontuur

Een heilig avontuur

Een heilig avontuur Eeuwige zoeker Een gedachte is ...
Tweelingzielen

De zoektocht naar heelheid

De zoektocht naar heelheid Ieder van ons heeft ...
House of Caiaphas - Gustav Dore

Laten anderen hun karma voor hen dragen -Karma dodging

Laten anderen hun karma voor hen dragen  – ...
The Summit Lighthouse Holland draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders