Het Violette Vuur een geschenk van Saint Germain - The Summit Lighthouse Holland

Het Violette Vuur een geschenk van Saint Germain

De Opgevaren Meesters, tezamen met de engelen en Aartsengelen, leren hoe wij onszelf en  anderen kunnen bevrijden. Vanuit de spirituele werelden hebben deze Meesters met de mensheid gecommuniceerd via verscheidene Boodschappers. Mark en ik werden ook getraind om boodschappen, die wij ‘dictaties’ noemen, van de Meesters te ontvangen. De Meesters hebben ook vele van de decrees die wij gebruiken, aan ons gedicteerd. Als je de woorden daarvan precies opzegt, heb je regelrechte toegang tot hun bescherming, leiding en zegeningen.

Iedere Opgevaren Meester onderwijst ons over een verschillend aspect van God. Saint Germain, die de inspiratiebron is geweest voor de diverse vrijheidsbewegingen die er in de laatste duizend jaar zijn geweest – zo hij er al niet de leidende rol in heeft gespeeld – heeft ons getoond hoe wij violet vuur kunnen gebruiken om onszelf vrij te maken, en de hele mensheid.

De violette vlam is de essentie van een van de ‘zeven stralen’. Net zoals een zonnestraal die door een prisma schijnt, wordt verdeeld in de zeven kleuren van de regenboog, zo wordt ook spiritueel licht verdeeld in zeven stralen. Elke straal heeft een specifieke kleur, een bepaald trillingsgetal en een speciale hoedanigheid van het goddelijke bewustzijn. De violette straal staat bekend als de zevende straal. Als je deze straal aanroept in de naam van God, daalt ze neer als een lichtbundel van spirituele energie en spat in je hart uiteen als een spirituele vlam, als de manifestatie van mededogen, vergiffenis, rechtvaardigheid, vrijheid en transmutatie.

Saint  Germain is bekend als de Heer van de Zevende Straal. Iedere keer als wij hem aanroepen brengt hij ons vele geschenken van de Geest – zijn blijheid, diplomatie en creativiteit. Hij kan ons inspireren met zijn vernieuwende ideeën op het gebied van wetenschap, van literatuur, religie, filosofie, alchemie, van bestuurskunde, van opvoeding en scholing, van gezondheid, en nog veel meer.

Al bijna zeventig jaar is Saint Germain  bezig om ons voor te bereiden om het Aquariustijdperk (Watermantijdperk) binnen te gaan, een tijdperk van vrede, vrijheid en verlichting. Hij verscheen in het begin van de jaren dertig aan Guy Ballard en gaf hem de eerste leringen over het violette vuur.

Saint Germain heeft gezegd dat de Meesters hebben besloten om de kennis over het violette vuur – na deze vele eeuwen lang geheim te hebben gehouden – nu, in deze cruciale tijd, aan het grote publiek te presenteren. Saint Germain heeft gezegd dat ‘Het gebruik van het violette, verterende vuur voor u en voor de gehele mensheid waardevoller is dan alle rijkdom, al het goud en alle juwelen van deze planeet.’

Lees ook onderstaande post

De hemelvaart

De hemelvaart – Eenheid met God De hemelvaart ...
Het heilig avontuur

Een heilig avontuur

Een heilig avontuur Eeuwige zoeker Een gedachte is ...
Tweelingzielen

De zoektocht naar heelheid

De zoektocht naar heelheid Ieder van ons heeft ...
House of Caiaphas - Gustav Dore

Laten anderen hun karma voor hen dragen -Karma dodging

Laten anderen hun karma voor hen dragen  – ...
The Summit Lighthouse Holland draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders