Formulier A Sacred Adventure – Cursus voor zelfverwezenlijking

A Sacred Adventure – Ontmoet de opgevaren meesters

Cursus voor zelfverwezenlijking

In de wereld om ons heen zien we bedreigende situaties. De media staat bol van angstopwekkende berichten en doemscenario’s over de toekomst van de aarde.

Voel jij van binnen dat dit niet is hoe het leven bedoeld is? Hunkert jouw ziel naar leven vanuit je innerlijke bron van liefde, wijsheid en kracht in een wereld van harmonie en broederschap?

Dan is er voor jou goed nieuws

Er bestaat namelijk een spirituele reis naar heelwording met je Hogere Zelf, met concrete stappen en sleutels die worden aangereikt door de opgevaren meesters; onze oudere broeders en zusters die dit pad van heelwording vóór ons hebben doorlopen. En wij zijn bedoeld te volgen in hun voetsporen.

Doet dit je hart sneller kloppen?

Dan is deze cursus mogelijk écht iets voor jou! A Sacred Adventure, Ontmoet de opgevaren meesters brengt je verdieping en praktische stappen om sneller vooruitgang te boeken op je spirituele pad; nodigt je uit tot hartscontact met de opgevaren meesters en het geven van hun mantra’s; leert je hoe je met hen kunt samenwerken om de persoonlijke opdracht van jouw ziel te vervullen en de eenwording met jouw goddelijke Werkelijkheid te versnellen; en nog veel meer.

Hoogtepunten van de cursus:

 • · Verken de levende kosmos
 • · Ontdek de kracht van de goddelijke wil
 • · Leer te reizen met je ziel
 • · Aanschouw de schittering van de goddelijke wijsheid
 • · Treed binnen in het engelenrijk
 • · Ontvang de troost van de goddelijke liefde
 • · Leef in het eeuwige nu van je drievoudige vlam
 • · Verdiep je in de levens en kwaliteiten van de opgevaren meesters van de eerste drie stralen

Sacred Adventures II DrieluikDe cursus

Wil jij met ons meedoen? Geef je dan op voor de 8-delige cursus A Sacred Adventure, Ontmoet de opgevaren meesters. Op 8 zaterdagmiddagen van 14:30-16:30 uur zullen we op locatie in Amersfoort en via Zoom in verbondenheid en warme sfeer de leringen van de opgevaren meesters samen stap voor stap bestuderen, oefeningen doen en meditaties met en zonder visualisaties, en interactief in een harmonieuze sfeer zaken bespreken. Bij elke les ontvang je opdrachten en oefeningen voor thuis.

Werkboek

Meeting the Masters

We werken aan de hand van een werkboek met prachtige afbeeldingen en toegang tot online oefeningen. Het boek en de oefeningen zijn in het Engels, maar je ontvangt per keer de benodigde vertaling in het Nederlands. Doe je mee? De opgevaren meesters en engelen staan te popelen om jou alle kennis en technieken over te dragen die je op het pad zetten naar volledige zelfverwezenlijking en ongekende vreugde.

Praktische informatie

Cursusdagen: De cursus is op locatie in Amersfoort en via Zoom te volgen op de volgende zaterdagmiddagen van 14:30-16:30 uur: 25 februari, 11 maart, 15 april, 13 mei, 10 juni, 16 september, 21 oktober en 11 november.

Totale kosten:

 • De totale kosten van de cursus inclusief het werkboek  bedraagt  € 100
 • Ben je een Hoeder van de Vlam*, dan betaal je  inclusief het werkboek  € 65

Betaling cursuskosten op deze pagina:

 • Geen Hoeder van de Vlam  € 70
 • Wel Hoeder van de Vlam  € 35

Bestellen werkboek:

 • Na aanmelding kun je deze bestellen tegen een gereduceerde prijs van € 30 (€ 39) (excl. verzendkosten) in onze webshop Amethist Pers.
 • Iedere cursist ontvangt hiervoor een  speciale link met een bestelcode (wachtwoord)
 • Met deze link ga je naar een beschermde product pagina op de webshop
 • Na invullen van het wachtwoord kun je de order plaatsen

Aantal cursusplaatsen: Max. 25

Aanmelden: Je kunt je hieronder aanmelden. Selecteer de juiste optie.

De cursusleiders

Rosa en Irene zijn enthousiaste leerlingen van de opgevaren meesters. Zij geven lezingen en beoefenen dagelijks de wetenschap van het gesproken Woord. Zij zijn graag de doorgevers van de kennis en vaardigheden die hen zoveel zegeningen brengen, elke dag van hun leven. *Voor meer informatie over de Broederschap van de Hoeders van de Vlam, ofwel Keepers of the Flame Fraternity, klik hier.

Aanmelden voor de cursus

Ik geef me op voor de cursus en betaal

Totaal: € -