Wees dankbaar voor alles dat u overkomt - The Summit Lighthouse Holland

Wees dankbaar voor alles dat u overkomt

Prijs God voor de vreugde en schoonheid van zijn schepping – niet het minst voor de schoonheid van uw eigen ziel. Dank God voortdurend voor wat u bent en wat u hebt en u zult zien hoe uw overvloed toeneemt. Wees God dankbaar voor alles dat u overkomt. Alles – het negatieve en het positieve, het karma, de rampen – omdat zij leraren zijn, het zijn lessen. En als dingen niet goed gaan, prijs God dan om ze fout te laten gaan om u eraan te herinneren dat bijsturen nodig is om verder te komen met uw spirituele vooruitgang. Wij bevinden ons allen op een pad van initiatie. De aarde is een klaslokaal en het is de bedoeling dat we uit dat klaslokaal promoveren.

De lessen die we tijdens onze levensweg leren zijn datgene wat ons voortstuwt van de ene graad naar de volgende. Is het niet zo, dat we allen situaties in het leven het hoofd hebben geboden, waarbij we geen enkele reden zagen om God te prijzen? Het is belangrijk te beseffen, dat alles dat naar u toekomt – of het nu een personenauto of een zware vrachtwagen is, uw schoonmoeder of misschien wel uw manager – energie is die uw kant op komt. Prijs de boodschapper welke die bundel energie brengt en pak dan de energie uit de schijnbaar negatieve vorm. Haal het terug en transmuteer het in iets positiefs. Wacht niet tot u volledig en definitief hebt gezegevierd over de uitdagingen in het leven om gelukkig te zijn, om u te verheugen, om lof te prijzen en zegeningen te geven aan het leven. God elke dagprijzen en dankbaar zijn is een sleutel tot de overwinning van uw ziel.

Prijs God in iedereen die u ontmoet. Probeer iedereen die u ontmoet een positieve draai te geven. Geef uzelf de opdracht om iets moois te vinden over elke persoon die u ontmoet – en vertel het hen dan. Dat iets is wellicht juist wat ze nodig hebben om hen uit de put te halen of het gevoel te verdrijven dat er niets echt speciaals is aan hen. Er is iets speciaals aan iedereen en u kunt hen helpen in te zien wat dat is.

“Vandaag, O Heer, zal ik iedereen die u op mijn pad brengt een positieve draai geven.” Wanneer u dat tegen God zegt baant zich in de wereld een pad naar jouw deur, want er zijn zoveel mensen die dat positieve zetje heel erg nodig hebben.


Bron: Scheppende Overvloed door Elizabeth Clare Prophet en Mark Prophet

Lees ook onderstaande post

De hemelvaart

De hemelvaart – Eenheid met God De hemelvaart ...
Het heilig avontuur

Een heilig avontuur

Een heilig avontuur Eeuwige zoeker Een gedachte is ...
Tweelingzielen

De zoektocht naar heelheid

De zoektocht naar heelheid Ieder van ons heeft ...
House of Caiaphas - Gustav Dore

Laten anderen hun karma voor hen dragen -Karma dodging

Laten anderen hun karma voor hen dragen  – ...
The Summit Lighthouse Holland draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders