Tussenkomst door engelen in moeilijke situaties Tussenkomst door engelen in moeilijke situaties

Tussenkomst door engelen in moeilijke situaties

Wanneer wij uiting geven aan de autoriteit die God ons gegeven heeft, door een beroep te doen op de hulp van engelen, dan kunnen legioenen ons te hulp schieten om invloed uit te oefenen op allerlei zaken, waaronder oorlog, honger en ziekte. En wij kunnen engelen toewijzen om speciale projecten uit te voeren voor onze familie, onze school, onze gemeenschap, ons land. We kunnen hen vragen onze kinderen te begeleiden op innerlijke niveaus, ons te helpen om betekenisvolle relaties te ontwikkelen met mensen op onze werkplek, om vergaderingen succesvol voor te bereiden. We kunnen engelen aanroepen om ons bij van alles te helpen – van het ogenschijnlijk banale tot het spirituele.

Een krachtige duw 
Een vrouw stuurde mij dit verhaal over hoe Aartsengel Michaël haar had geholpen op een koude winterdag. Ze was haar ouders in New England aan het bezoeken. Het had zojuist gesneeuwd en hun busje was vast blijven steken op de oprit. Haar vader trachtte het heen en weer te schudden, maar het busje bleef steken in de sneeuw. Daarna duwde hij, met haar achter het stuur. Daarna duwden zij beide. Nog steeds geen verandering. Hoe meer zij duwden, hoe dieper het busje vast ging zitten.

Na ongeveer een half uur, overtuigde deze vrouw, die slechts 1,60 meter lang is, haar vader om terug in het busje te gaan en opnieuw te gaan schudden, terwijl zij zelf ging duwen. Toen maakte zij een intense aanroep naar Aartsengel Michaël: Aartsengel Michaël, plaats uw Aanwezigheid over mij heen en duw deze wagen!”. (Dat is hoe je een bevel geeft aan de engelen. Zij verwachten dat je spreekt met de autoriteit van je Hogere Zelf.) In minder dan een minuut was het busje uit het wagenspoor en op de weg.

De vader van de vrouw was verbijsterd. Hoe kon zijn kleine dochter die grote wagen zelf hebben geduwd? Ze zegt: “Ik vertelde hem dat ik het niet was. Het was Aartsengel Michaël! Hij keek me een paar seconden verbluft aan en ging toen, in stilte, terug het busje in.”

Michaël brengt moed
Onze gebeden die wij specifiek tot Aartsengel Michaël richten, kunnen een geweldige kracht hebben. Als je je hulpeloos voelt in het hanteren van tegenstand, geïntimideerd door anderen die overweldigend lijken, weerloos in het aangezicht van gevaar, roep dan naar Aartsengel Michaël. Zie hoe hij jou tot hulp snelt, zoals hij deed voor Heline.

Mijn echtgenoot was een alcoholist, een stevige drinker. Hij vond het niets dat ik op een spiritueel pad was en hij werd er fysiek over. Ik was echt bang, maar ik ging het niet opgeven.

Toen zag ik op een morgen een blauw licht – het was een prachtige aquamarijne kleur. Ik kon dit geweldige licht voelen, en ik wist dat het Aartsengel Michaël was. En hij zei tegen mij: “Je hoeft niet meer bang te zijn.” Ik kwam voor mezelf op, en de angst ging weg. Daarna ging het goed met mijn man. Ik ben negenentwintig jaar bij hem gebleven, tot hij overleed.

Lees ook onderstaande post

De hemelvaart

De hemelvaart – Eenheid met God De hemelvaart ...
Het heilig avontuur

Een heilig avontuur

Een heilig avontuur Eeuwige zoeker Een gedachte is ...
Tweelingzielen

De zoektocht naar heelheid

De zoektocht naar heelheid Ieder van ons heeft ...
House of Caiaphas - Gustav Dore

Laten anderen hun karma voor hen dragen -Karma dodging

Laten anderen hun karma voor hen dragen  – ...
The Summit Lighthouse Holland draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders