Halloween-kostuums - Je bent een kanaal voor wat je draagt - The Summit Lighthouse Holland

Halloween-kostuums – Je bent een kanaal voor wat je draagt

De waarheid over Allerheiligenavond. Traditionele Halloween-kostuums vertolken personages uit griezelfilms en ‘freakshows’. Gedurende de laatste dertig jaar is dit uitgebreid naar beroemde Hollywood-personages, levend, dood en geanimeerd. De universele wet van aantrekking bepaalt dat je datgene wordt waarop je je aandacht vestigt.

De opgevaren meesters onderwijzen dat met Halloween de gevallenen (gevallen engelen, demonen, geesten, entiteiten, heksen, etc.) deze wetenschap gebruiken om hun destructieve energieën te kanaliseren via diegenen die de kostuums van deze verdoemde personages aantrekken. Door middel van de toegenomen aandacht dat gericht is op het kwaad (zelfs op een zogenaamde “leuke” manier), worden golven van duisternis vanuit de astrale put uitgespuwd over een nietsvermoedende mensheid. Een deel van deze energie is overduidelijk, een ander deel is meer subtiel, dodelijk, en subliminaal destructief.

Evenzo, als mensen kostuums dragen van engelen, natuurgeesten, elfen, ridders en jonkvrouwen van de Ronde Tafel, of heiligen, vindt er een hemelse aantrekking plaats. De opgevaren meesters hebben gezegd dat zij hun lichtlichaam, hun elektronische aanwezigheid, zullen plaatsen over degenen die de kostuums aantrekken welke de opgevaren meesters, engelen en elementalen uitbeelden (kostuums met een hogere trilling) waarmee zij hun Licht verankeren in de aarde ten voordele van allen.

Dus …wie ga jij zijn dit jaar?

Lees ook onderstaande post

De hemelvaart

De hemelvaart – Eenheid met God De hemelvaart ...
Het heilig avontuur

Een heilig avontuur

Een heilig avontuur Eeuwige zoeker Een gedachte is ...
Tweelingzielen

De zoektocht naar heelheid

De zoektocht naar heelheid Ieder van ons heeft ...
House of Caiaphas - Gustav Dore

Laten anderen hun karma voor hen dragen -Karma dodging

Laten anderen hun karma voor hen dragen  – ...
The Summit Lighthouse Holland draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders