Gnomen - The Summit Lighthouse Holland

Gnomen

Het aarde-element

De natuurgeesten die op het fysieke niveau dienen, worden gnomen genoemd. Miljoenen gnomen zorgen voor de aarde in de cycli van de vier seizoenen, en zorgen ervoor dat alles wat leeft, voorzien wordt van wat zij dagelijks nodig hebben. Ook verwerken zij de afval- en bijproducten die een onvermijdbaar deel zijn van ons dagelijks bestaan.

Op spirituele niveaus hebben de gnomen een nog zwaarder karwei. Zij moeten de indrukken van disharmonie en negativiteit van de mensheid opruimen, die op de energetische niveaus in de aarde achterblijven. Oorlog, moord, verkrachting, kindermishandeling, zowel als haat, boosheid, disharmonie, roddel – dit alles schept een opeenhoping van negatief geladen energie, die zwaar weegt op de aarde en op de natuurgeesten.

Ik had een kleine gnoom die mij hielp met de afwas. Voordat hij begon, had hij een lange tijd op een smalle plank aan de muur gezeten, terwijl hij mij gade sloeg. Toen ik hem gewaar werd, vroeg ik hem wat hij daar deed en wat zijn naam was. Hij zei, “mijn naam is Ra Eland en ik ben hartstikke sterk, en ik kijk hoe jij afwast.” Ik vroeg, “waarom kom je niet naar beneden om me te helpen?” Hij zei, “omdat je het niet aan me gevraagd hebt!”

The Summit Lighthouse Holland draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders