EncyclopediaHilarionTeachings

Genezende zegeningen door de Koningin der Engelen

Hoewel alle opgevaren vrouwelijke meesters de vlam voor de Wereldmoeder als hun vertegenwoordiger houden, beschouwen we Maria als het archetype van Moederschap, de Moeder van moeders.

Maria en degenen die bij haar dienden, trokken focussen van de vijfde straal, vestigden de vlam van wetenschap, genezing en precipitatie en maakten de weg vrij voor degenen die na haar zouden komen om het Christusbewustzijn te versterken. Maria, de moeder van Jezus, staat ook bekend als de Koningin van de Engelen.

Aartsengel Rafaël werkt samen met de genezende engelen en met Maria, Koningin van de Engelen, om ziekten van lichaam, geest en ziel te genezen. Moeder Maria is over de hele wereld verschenen en bracht vele wonderen van genezing voort.

Zij wordt in verband gebracht met duizenden wonderbaarlijke genezingen, vooral in Lourdes in Frankrijk, Medjugorje in Bosnië-Herzegovina en andere plaatsen waar zij verschenen is.

Maria zegt: “Mijn verschijningen door de eeuwen heen hebben zich geconcentreerd op het verzoek om gebed en het geven van de rozenkrans voor het redden van zielen. Miljoenen zijn gered omdat miljoenen hebben gereageerd op mijn oproep.” In haar verschijningen in Fátima, Medjugorje en andere plaatsen op de wereld, heeft Maria verteld wat er op de aarde kan komen als we geen acht slaan op haar waarschuwingen.

In 1984 zei Moeder Maria: “Ik leef met de Fátima-profetie. Ik leef met zijn boodschap. En ik ga van deur tot deur en van hart tot hart kloppend en vraag om degenen die met me willen bidden – bid de violette vlam of de rozenkrans of de oproepen tot Aartsengel Michael. Maar bovenal, bid. Want door uw gebed gaat de open deur open en komen de engelen door de sluier stappend om rampspoed en rampspoed te voorkomen.”

Veel leerlingen van de Opgevaren Meesters hebben genezingen gemeld die volgden uit hun gebeden aan Moeder Maria, die zij gaven tijdens het bidden van de Scriptural Rosary for the New Age (Bijbelse Rozenkrans voor het Nieuwe Tijdperk), die Moeder Maria in 1972 aan (red.: E.C. Prophet) vrijgaf.

De rozenkrans bevat ook het Onze Vader en een herzien Wees Gegroet, dat naar ons verwijst als ‘zonen en dochters van God’, in plaats van ‘zondaars’.

In een dicatie legde Maria uit dat het Wees Gegroet niet alleen betrekking heeft op de Moeder van Jezus, maar ook op God als Moeder. Iedereen die het Wees Gegroet bidt, krijgt toegang tot de energie en de kracht van God als Moeder. Maria vertelde ons dat miljoenen engelen antwoord geven als het Wees Gegroet gebeden wordt.

Wonderen hebben zich steeds opnieuw voorgedaan door haar voorbede. Toen de atoombom in 1945 op Hiroshima werd gedropt, waren acht mannen die op acht blokken van het centrum van de nucleaire explosie leefden, op wonderbaarlijke wijze onaangeraakt. Een van hen, pater Hubert Shiffner, S.J., legde uit: ‘In dat huis werd elke dag de rozenkrans gebeden. In dat huis leefden we volgens de boodschap van Fatima.”

Bid het vurig drie keer of meer, na je hartgrondige gebeden voor genezing of voor spirituele of lichamelijke gaven die je nodig hebt. De rozenkrans om het Moederlicht omhoog te brengen:

Hail, Mary, full of grace
The Lord is with thee
Blessed art thou among women
and blessed is the fruit of thy womb, Jesus
Holy Mary, Mother of God
Pray for us, sons and daughters of God,
Now and at the hour of our victory
Over sin, disease and death. (3x).

Wees gegroet Maria, vol van genade
De Heer is met u
Gij zijt de gezegende onder de vrouwen
en gezegend is de vrucht van uw schoot, Jezus
Heilige Maria, Moeder van God
bid voor ons, zonen en dochters van God
nu en in het uur van onze overwinning
over zonde, ziekte en dood (3x).

Dit gebed kan worden gegeven als onderdeel van de rozenkrans, of het kan los worden gegeven als mantra voor het veilig en voorzichtig omhoog brengen van het Moederlicht van binnen, vooral rond het basischakra.

Het verhogen van het Moederlicht is ook een onderdeel van de westerse traditie. Het is voor dit doel dat Moeder Maria aan verschillende heiligen verscheen met de veilige en degelijke methode om het Moederlicht door de Weesgegroet en de rozenkrans te verhogen. De heiligen zijn afgebeeld met een wit licht, of halo, rond hun hoofden omdat ze de Kundalini hebben verhoogd en hun kruinchakra’s hebben geopend.

Ze zijn de gelukzaligheid van God binnengegaan. De grote christelijke mystici zoals Sint-Jan van het Kruis, Sint-Thérèse van Lisieux en Padre Pio hebben allemaal deze innerlijke ervaring gehad – zo vervuld van de goddelijke passie, de gelukzaligheid van de Geliefde, dat ze het bevattingsvermogen tarten.

Rosary to Mother Mary

 


Bron:
– E.C. Prophet: “Hoe samen te werken met Engelen”
– stencils: “Gebeden, affirmaties en decrees voor liefde en relaties”
– “TSL Encyclopedia”