A Sacred Adventure – De spirituele zoektocht | Cursus voor zelfverwezenlijking

zon19sep14:00zon16:00A Sacred Adventure – De spirituele zoektocht | Cursus voor zelfverwezenlijking 19 september 2021 start van 7 lessen via Zoom

Sacred Adventure 2021-2022

Informatie

Voel je je ook weleens eenzaam en machteloos? Wordt dit veroorzaakt door de huidige wereldsituatie en alle beperkingen die ons worden opgelegd? Of heeft dit ook nog een diepere oorzaak?

Wat als de problemen in de wereld niet de oorzaak, maar slechts de aanleiding zijn voor je machteloosheid? Wat als de werkelijke oorzaak van je onmacht gebrek aan verbinding en bekendheid is met je Hogere Zelf, met de hoge potentie in jezelf om negatieve energie om te zetten in positieve gelegenheid? Stel dat er onbegrensde mogelijkheden zijn die je nu nog niet beseft?

De 7-delige cursus via Zoom A Sacred Adventure neemt je mee naar de ongekende wereld van je Hogere Zelf, je innerlijke waarheid, je onbenutte potentieel. Daar vind je de kracht, wijsheid en liefde om je leven ten goede te veranderen, in welke situatie je je ook bevindt.

Wil je ook….

 • jezelf kennen als spiritueel wezen en hoe je daarmee in de fysieke wereld werkt?
 • je intuïtie – het contact met je ziel – en het contact met je innerlijke leraar verder ontwikkelen?
 • beschermend, genezend en transformerend licht aanroepen voor jezelf en anderen met de wetenschap van het gesproken Woord?
 • stilstaan bij reïncarnatie, bewust omgaan met je karma, en je bewust zijn van het ultieme doel van het leven: eenwording door de hemelvaart?

Geef je dan op voor de 7-delige cursus A Sacred Adventure via deze pagina.

Sacred-Adventure

De cursus
Op 7 zondagmiddagen van 14:00-16:00 uur zullen we via Zoom in verbondenheid en warme sfeer de leringen van de opgevaren meesters samen stap voor stap bestuderen, oefeningen en meditaties doen met en zonder visualisaties, en interactief in een harmonieuze sfeer zaken bespreken. Bij elke les ontvang je opdrachten en oefeningen voor thuis.

We werken aan de hand van een werkboek met prachtige afbeeldingen en toegang tot online oefeningen. Het boek en de oefeningen zijn in het Engels, maar je ontvangt per keer de benodigde vertaling in het Nederlands
.
Doe je mee?
De opgevaren meesters en engelen staan te popelen om je alle kennis en technieken over te dragen die je op het pad zetten naar volledige zelfverwezenlijking en ongekende vreugde.

Praktische informatie

 • De cursus is via Zoom te volgen op de volgende zondagmiddagen van 14.00 – 16.00 uur:
  19 september, 24 oktober, 28 november, 12 december, 23 januari 2022, 20 februari 2022 en 20 maart 2022.
 • Eigen bijdrage: € 35 voor de totale cursus. Dit is exclusief de aanschafprijs van het werkboek €19,00.
 • Je kunt je op deze pagina aanmelden voor de cursus.
 • Je kunt betalen via de doneerknop op de hoofdpagina en vervolgens je gegevens bij “Cursus: Sacred Adventures” invullen en betalen.
 • Let op! Na betaling word je doorgestuurd naar een pagina met de bestellink  en een wachtwoord om het boek te bestellen.
 • Het werkboek is dan te bestellen via onze webshop https://amethistpers.nl tegen  €19,00 (normale prijs €29,95) .
 • Voor deze cursus zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

The Spiritual Quest

De cursusleiders Rosa en Margo
Rosa en Margo zijn enthousiaste leerlingen van de opgevaren meesters. Zij geven lezingen en beoefenen dagelijks de wetenschap van het gesproken Woord. Zij zijn graag de doorgevers van de kennis en vaardigheden die hen zoveel zegeningen brengen, elke dag van hun leven.

Lees meer

Tijd

(Zondag) 14:00 - 16:00

Aanmelding voor Activiteit

Aanmeldingen gesloten

Lukt mij niet om mee te doen helaasWijzigen