De Violette Vlam Challenge - The Summit Lighthouse Holland

In 30 dagen genezing voor lichaam, geest en ziel

De Violette Vlam Challenge

Loop je vast en ben je op zoek naar meer in het leven, maar je weet niet precies wat? Blokkades in je psychologie kunnen voorkomen dat je de volgende stap zet.

Wat we ook tegenkomen op ons pad, de violette vlam is het ultieme gereedschap voor verlichting, zelfbeheersing en echte vooruitgang!

Loop je hier ook op vast?

Zijn dit blokkades die je herkent?

Je loopt vast en bent op zoek naar meer in het leven, maar je weet niet precies wat.

Je hebt problemen in de relationele sfeer.

Je gaat gebukt gaan onder persoonlijke uitdagingen.

Je zou iets willen doen aan de toestand in de wereld, maar wat kan je doen? Je ben maar alleen.

Je hebt problemen met je gezondheid.

Je ben op zoek naar persoonlijke ontwikkeling.

Een gebeurtenis, zoals een relatiebreuk of het overlijden van een vriend of familielid, heeft je leven compleet op zijn kop gezet.

Dit kan anders!

Wil jij ook?

Meer uit het leven halen.

Wat houdt je tegen?

De Obstakels.

In 30 dagen genezing voor lichaam, geest en ziel

Verlichting, zelfbeheersing en echte vooruitgang!

Wat we ook tegenkomen op ons pad, de violette vlam is het ultieme gereedschap!

In de Violette Vlam Challenge leer je in 30 dagen meesterschap over het dagelijks gebruik van de violette vlam in jouw leven.

Begin vandaag met het transformeren van je leven! 15 minuten per dag is alles wat je nodig hebt.

Door je in te schrijven voor de Challenge ontvang je:

Sluit je aan bij honderden zielen over de hele planeet in deze levensveranderende zoektocht!

De violette vlam biedt een gelegenheid voor genezing.

Transformeer je negatieve gedachten en gevoelens

De violette vlam heeft vele toepassingen. Het revitaliseert en verkwikt ons. Het kan emotionele en zelfs fysieke problemen genezen, relaties verbeteren en het leven gemakkelijker maken.

Belangrijker nog, de violette vlam verandert negatieve energie in positieve energie, waardoor het een effectief instrument voor genezing is.

Vandaag de dag leren we meer dan ooit hoe ziekte ontstaat door een disbalans in ons mentale, emotionele en spirituele wezen. Door negatieve gedachten en gevoelens te transformeren, biedt de violette vlam een gelegenheid voor genezing.

De violette vlam is meer dan violet licht

Onzichtbare spirituele energie

Het is een onzichtbare spirituele energie die violet lijkt voor degenen die hun spirituele visie hebben ontwikkeld. In vorige eeuwen werd kennis van de violette vlam alleen gegeven aan een enkeling die zichzelf waardig had bewezen. Heiligen en ingewijden uit Oost en West hebben de violette vlam lang gebruikt om hun spirituele ontwikkeling te versnellen, maar deze ooit geheime kennis werd pas in de twintigste eeuw aan het grote publiek geopenbaard.

Waarom je niet moet uitstellen

We staan voor intense uitdagingen en daarom is ons het wonder van de violette vlam gegeven om ons te helpen het verleden te transmuteren en een nieuwe wereld te creëren.

Jezus vroeg ons te bidden: “Uw Koninkrijk kome op aarde, zoals in de hemel”. Wij kunnen dat hemelse koninkrijk bevestigen door ons werk met de Violette Vlam.

De Violette Vlam is een krachtig middel om die hemelse wereld dichter bij de aarde te brengen.

De Grote Broederschap van spirituele adepten voorzag dat deze uitdagende tijd op aarde een spiritueel wonder vereiste. Toen het zover was, onthulde de meester Saint Germain opnieuw de leer over de Violette Vlam aan de mensheid. Voorheen wisten alleen degenen in de spirituele retraites van de Violette Vlam. Nu onthult Saint Germain,

"Als je ziel 's nachts uit het lichaam reist naar de etherische retraites om te studeren, wordt je de filigraandraad van licht getoond die uitstraalt vanuit een hartchakra die gevuld is met de liefde van barmhartigheid. Sommigen van jullie hebben gezien dat het aantal draden zo groot was dat ze niet eens geteld konden worden, en deze draden van violette vlammen, bijna als een ragfijne sluier, zijn rechtstreeks naar harten over de hele planeet gegaan...Jullie kunnen in vijftien minuten per dag van het geven van decrees met violette vlammen mij bij je hebben; en in mijn aanwezigheid bij jullie, kunnen jullie een impuls van violette vlammen aan vele zielen op de planeet geven." (Saint Germain, 4-7-91)

De Opgevaren Meester Saint Germain roept je op als een mede spirituele alchemist om de vlam van vreugde, transmutatie, genade en resolutie aan te wakkeren. Baad de aarde in violet vuur. Verzadig jezelf en je geliefden in de energie van de violette vlam en zie hoe je wereld verandert.

Waarom voor ons kiezen?

The Summit Lighthouse.

The Summit Lighthouse is een internationaal erkend spiritueel centrum voor de bevordering van innerlijk ontwaken. Onze internationale organisatie is een wereldwijde familie die geïnspireerd, geleid en gesponsord wordt door hen die bekend staan als de opgevaren meesters.

De opgevaren meesters zijn de meest geliefde en vertrouwde wezens die de materiële en spirituele evolutie van onze planeet begeleiden. De meeste wereldreligies zijn gebaseerd op de openbaringen van één of meer van deze meesters vóór hun hemelvaart. We omarmen openlijk spirituele zoekers van alle paden van het Licht, inclusief de mystieke tradities van de wereldreligies.

0 + jaar
Delen we de leringen van de Opgevaren Meesters
0
Seminars per Jaar, waarvan
1 groot evenement in Europa
0 +
Boeken
(vertaald in 30 talen)
0 + jaar
Zijn we actief in Nederland met een Nederlandse afdeling

Is dit iets voor jou?

Voor wie is de Violette Vlam Challenge?

De spirituele zoeker, lichtdragers en ieder die zijn leven wil veranderen. De leringen zijn voor jong en oud, voor beginners en gevorderden. Het is wel een pad van ‘zelf doen’ en standvastig doorzetten.

Over de workshop Saint Germain en de Violette Vlam

Wat zeggen anderen

Wat wordt er van jou verwacht?

Het komt niet vanzelf.

Wat kun je verwachten?

Over de Violette Vlam Challenge.

Deelname is Gratis!

Je kunt jezelf aanmelden via het onderstaande formulier. Als je jezelf hebt aangemeld, krijg je direct toegang tot het GRATIS eBook: Violette Vlam om lichaam, geest en ziel te helen en kan je een welkomstboodschap video zien met verdere instructies.

Na aanmelding krijg je direct toegang

Over diverse lezingen

Wat zeggen anderen

Over The Summit Lighthouse

Introductie Coaches

Joyce Carels

Joyce Carels bestudeert inmiddels 17 jaar de leringen van de opgevaren meesters zoals deze in The Summit Lighthouse zijn doorgegeven via de gezalfde boodschappers, Mark en Elizabeth Clare Prophet.

In 2018 is Joyce afgestudeerd aan de School of Theology van Summit University.

Joyce verbaast zich dagelijks over de schat aan informatie en hulpmiddelen die de opgevaren meesters aanbieden aan de oprechte zoeker op het pad.

Petrus van Straaten

Meer dan 25 jaar geleden, na ernstig ziek te zijn geweest, begon mijn spirituele zoektocht. Na een aantal jaren ontdekte ik The Summit Lighthouse. Het voelde als thuiskomen. Door het gebruik van o.a. de violette vlam ervaar ik een enorme versnelling op mijn pad. Als gevolg daarvan vindt er een diepe genezing plaats. Uit dankbaarheid naar de meesters deel ik graag mijn kennis met anderen.

Petrus is In 2020 afgestudeerd aan de School of Theology van Summit University.

Irene Pielich

Al vanaf mijn middelbare schooltijd was ik op zoek naar waarheid, het diepere bestaan van het leven. Na vele jaren kwam ik het boek ‘Ontmoeting met Saint Germain’ op mijn pad. Ik was verrukt en diep geraakt. Hoe geweldig zou het zijn als ik meer zou kunnen leren van meester Saint Germain? Ik ontdekte het violette vuur, The Summit Lighthouse en er begon een nieuwe periode in mijn leven.

Met veel plezier draag ik de leringen uit die via de boodschapper Elizabeth Clare Prophet zijn gegeven.

Rosa van Wegen

Is in het dagelijks leven leraar. Toen zij ruim 24 jaar geleden in aanraking kwam met de leringen van de opgevaren meesters zoals die sinds 1958 zijn doorgegeven door Mark en Elizabeth Clare Prophet was dat het grootste geluk dat haar in dit leven is overkomen. Deze rijkdom deelt zij graag.

De machteloosheid die ik als kind ervaren had om niet te weten om te gaan met wat mij overkwam en hoe iets te kunnen doen aan de gebeurtenissen in deze wereld verdween als sneeuw voor de zon.’

Elise Raat

Dankbaar ben ik dat ik The Summit Lighthouse, de Grote Witte Broederschap en de leringen van de opgevaren meesters 22 jaar geleden heb gevonden. Er zijn zoveel prachtige leringen dat ik merk dat als ik ze allemaal wil bestuderen en ze mij eigen maken, ik hiervoor meerdere levens nodig heb.

Ik ben een Amerikaanse en heb jaren in Amerika gewoond. Met liefde en plezier geef ik lezingen om mijn ervaring en de leringen die ik liefheb te delen met anderen.

Over de Dienst van Saint Germain

Wat zeggen anderen

Snel antwoord op je vragen, wel zo prettig

Veelgestelde vragen

De Violette Vlam is een wonderbaarlijke spirituele energie. Het komt overeen met de hoge frequentie van violet licht en zij die open spiritueel zicht hebben, hebben het gezien als een prachtige violette aura of vlam. Het is de samengebalde spirituele energie van liefde, barmhartigheid, gerechtigheid, vrijheid en transmutatie.

Het gebruik van deze spirituele energie wordt onderwezen door de opgevaren meester Saint Germain. De Violette Vlam is een van de oorzaken achter de wetenschap van wonderen, een universeel oplosmiddel van hemelse alchemie en een speciale spirituele oplossing voor onze tijd. Het is het elixer van deze tijd

Met elke hartslag stroomt er energie van onze Hogere Bron naar ons toe. Elk moment beslissen we of we er een positieve of negatieve draai aan geven. We hebben de vrije wil om Gods energie die naar ons toe komt te “kwalificeren”. Door de wet van de cirkel, de wet van karma, zal die energie naar ons terugkeren.

Onze energiekeuzes komen naar ons terug en brengen meer van hetzelfde in ons leven. Het komt als zegeningen, het komt als lessen voor ons om te leren het beter te doen en als gelegenheid om dingen goed te maken. Negatieve keuzes zorgen ervoor dat negatieve energie zich opbouwt in onszelf, onze cellen, onze psychologie en creëert onze beperkingen. Velen noemen deze energie negatief karma.

Dit gebeurt ook op groepsniveau, in gemeenschappen, landen en de wereld. Dit groepskarma beïnvloedt ons lot. De visualisatie, affirmatie en meditatie op de violette vlam verbruikt deze negatieve energie – transmuteert het naar positieve energie. We kunnen met dit violette licht werken om onszelf en de wereld te veranderen.

We kunnen de energie bevrijden!

Saint Germain leert dat de violette vlam het vermogen heeft om fysieke condities te veranderen, omdat van alle spirituele vlammen de violette het dichtst in vibratie staat bij de bestanddelen van materie. De violette vlam kan letterlijk de negatieve energielagen in en tussen de atomen van je wezen verteren.

Denk je eens in: Als je energie kunt bevrijden die vast zat door een negatieve gedachte of gevoel, ga je dan niet terug en verander je het verleden?

The Summit Lighthouse Holland draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders