A Sacred Adventure – De spirituele zoektocht – Cursus voor zelfverwezenlijking

Vanwege veiligheidsmaatregelen met betrekking tot het coronavirus en voorlopig onduidelijk is hoe het de komende tijd eruit gaat zien, zullen veel activiteiten online worden aangeboden. Hieronder een aantal activiteiten die via Microsoft Teams of Zoom naast de reguliere Diensten op het programma staan. Kijk ook in de Activiteitenagenda voor informatie over de meeste recente gratis activiteiten zoals het bijwonen van onze diensten.


A Sacred Adventure – Inschrijven en betalen –

Aanmelden Cursus is gesloten.

Info Cursus A Sacred Adventure
Op 7 zondagmiddagen van 14:00-16:00 uur zullen we via Zoom in verbondenheid en warme sfeer de leringen van de opgevaren meesters samen stap voor stap bestuderen, oefeningen en meditaties doen met en zonder visualisaties, en interactief in een harmonieuze sfeer zaken bespreken. Bij elke les ontvang je opdrachten en oefeningen voor thuis. We werken aan de hand van een werkboek met prachtige afbeeldingen en toegang tot online oefeningen. Het boek en de oefeningen zijn in het Engels, maar je ontvangt per keer de benodigde vertaling in het Nederlands.

Doe je mee? De opgevaren meesters en engelen staan te popelen om je alle kennis en technieken over te dragen die je op het pad zetten naar volledige zelfverwezenlijking en ongekende vreugde.

INFORMATIE:
Kanaal: Via Zoom
Inschrijven: Na inschrijving en betaling (zie formulier hiernaast) word je uitgenodigd om deel te nemen via Zoom.
Boek: A Sacred Adventure – De spirituele zoektocht - Cursus voor zelfverwezenlijking
Taal: Engels boek met bespreking in het Nederlands
Begeleid door: Rosa van Wegen en Margo Karremans
Start: zondagmiddagen van 14:00 – 16:00 uur
Tijdstip: 14.00 uur – 16.00 uur
Data: op 17 januari; 7 februari; 7 maart; 11 april; 16 mei; 6 juni en 27 juni.
Opgeven en vergoeding : De bijdrage voor deze cursus exclusief het werkboek bedraagt € 30 ,- . Dit werkboek* is noodzakelijk om met deze cursus mee te doen.

Werkboek* : Aanschafprijs van het werkboek € 19  (excl. verzendkosten ).

Gesloten: Aanmelding voor de cursus is gesloten!