A Sacred Adventure- De spirituele zoektocht - Cursus voor zelfverwezenlijking - The Summit Lighthouse Holland

A Sacred Adventure- De spirituele zoektocht – Cursus voor zelfverwezenlijking –

Voel je je ook weleens eenzaam en machteloos? Wordt dit veroorzaakt door de huidige wereldsituatie en alle beperkingen die ons worden opgelegd? Of heeft dit ook nog een diepere oorzaak?

Wat als de problemen in de wereld niet de oorzaak, maar slechts de aanleiding zijn voor je machteloosheid? Wat als de werkelijke oorzaak van je onmacht gebrek aan verbinding en bekendheid is met je Hogere Zelf, met de hoge potentie in jezelf om negatieve energie om te zetten in positieve gelegenheid? Stel dat er onbegrensde mogelijkheden zijn die je nu nog niet beseft?

De 7-delige cursus via Zoom A Sacred Adventure neemt je mee naar de ongekende wereld van je Hogere Zelf, je innerlijke waarheid, je onbenutte potentieel. Daar vind je de kracht, wijsheid en liefde om je leven ten goede te veranderen, in welke situatie je je ook bevindt.

Wil je ook

  • jezelf kennen als spiritueel wezen en hoe je daarmee in de fysieke wereld werkt?
  • je intuïtie – het contact met je ziel – en het contact met je innerlijke leraar verder ontwikkelen?
  • beschermend, genezend en transformerend licht aanroepen voor jezelf en anderen met de wetenschap van het gesproken Woord?
  • stilstaan bij reïncarnatie, bewust omgaan met je karma, en je bewust zijn van het ultieme doel van het leven: eenwording door de hemelvaart?

De cursus
Op 7 zondagmiddagen van 14:00-16:00 uur zullen we via Zoom in verbondenheid en warme sfeer de leringen van de opgevaren meesters samen stap voor stap bestuderen, oefeningen en meditaties doen met en zonder visualisaties, en interactief in een harmonieuze sfeer zaken bespreken. Bij elke les ontvang je opdrachten en oefeningen voor thuis. We werken aan de hand van een werkboek met prachtige afbeeldingen en toegang tot online oefeningen. Het boek en de oefeningen zijn in het Engels, maar je ontvangt per keer de benodigde vertaling in het Nederlands.

Doe je mee? De opgevaren meesters en engelen staan te popelen om je alle kennis en technieken over te dragen die je op het pad zetten naar volledige zelfverwezenlijking en ongekende vreugde.

Praktische informatie
* De cursus is via Zoom te volgen op de volgende zondagmiddagen van 14:00 – 16:00 uur: op 17 januari; 7 februari; 7 maart; 11 april; 16 mei; 6 juni en 27 juni.
* Eigen bijdrage: € 5 per les of € 30 voor de totale cursus. Dit is exclusief de aanschafprijs van het werkboek €19.

Gesloten: Aanmelding voor de cursus is gesloten!

De cursusleiders
Rosa en Margo zijn enthousiaste leerlingen van de opgevaren meesters. Zij geven lezingen en beoefenen dagelijks de wetenschap van het gesproken Woord. Zij zijn graag de doorgevers van de kennis en vaardigheden die hen zoveel zegeningen brengen, elke dag van hun leven.

Lees ook onderstaande post

De hemelvaart

De hemelvaart – Eenheid met God De hemelvaart ...
Het heilig avontuur

Een heilig avontuur

Een heilig avontuur Eeuwige zoeker Een gedachte is ...
Tweelingzielen

De zoektocht naar heelheid

De zoektocht naar heelheid Ieder van ons heeft ...
House of Caiaphas - Gustav Dore

Laten anderen hun karma voor hen dragen -Karma dodging

Laten anderen hun karma voor hen dragen  – ...
The Summit Lighthouse Holland draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders