Vierluik lezingen over het Gouden Tijdperk

De komende maanden worden vier lezingen gegeven door The SummitLighthouse met als thema: “Het Gouden Tijdperk”. Hieronder per lezing een korte inleiding. Heb je interesse of wil je je opgeven ga naar de activiteiten agenda voor meer informatie of volg per lezing de onderstaande link.

Vierluik: Het gouden Aquariustijdperk
Heb jij ook dierbare zielsherinneringen aan oude vergane beschavingen waarin overvloed, wijsheid en liefde regeerden in de economie, regering, godsdienst, samenleving en in de mensen zelf? Hoe was het leven toen precies en wat maakte het dat deze mensen echt gelukkig waren? Kunnen we deze oude occulte kennis opnieuw gebruiken om de angst in de huidige wereld te transformeren naar liefde en is de mensheid in staat om terug te keren naar deze hoge staat van bewustzijn om wederom een gouden tijdperk te creëren?

Vele lichtdragers hebben geleefd in Lemurië en Atlantis en zijn nu weer gereïncarneerd om de mensheid naar een hoger bewustzijnsniveau te tillen. Ben jij een lichtdrager die zich hierin herkent? Voel je van binnen dat die glorieuze tijden van diepe vrede ooit werkelijkheid waren?

Dan is deze lezing iets voor jou! Doe mee vanuit je eigen ontspannen omgeving. Laat je enthousiasmeren, inspireren en verwerf nieuwe inzichten die je helpen in je huidige dagelijks leven. Leer meer over de hoopvolle boodschap van Saint Germain en zijn spirituele technieken waarmee we het gouden tijdperk opnieuw tot leven kunnen brengen. Schrijf je nu in voor deze lezing!

Datum: 19 juni 2021
Locatie: Via Zoom uitgezonden vanuit Amersfoort
Tijdstip: 14:30 – 16:30 uur

Wil je meer weten over de lezing: “Het gouden Aquariustijdperk”, kijk in de activiteiten agenda of klik op deze link.

image-french-lily

Vierluik: Stilletjes verschijnt de Boeddha
Deze lezing zal gebaseerd zijn op het Engelstalig boek ‘Quietly comes the Buddha’. Deze mooie mix van proza, poëzie, gebeden en meditaties helpt lezers hun innerlijke boeddhistische natuur te ontwikkelen om heelheid in hun eigen leven en het leven van anderen te brengen.

Wil je meer weten over de lezing: “Stilletjes verschijnt de Boeddha”, kijk in de activiteiten agenda of klik op deze link.

Datum: Zaterdag 11 september
Locatie: Via Zoom uitgezonden vanuit Amersfoort
Tijdstip: 14:30 – 16:30 uur

image-french-lily

Vierluik: Sanat Kumara, de Oude van Dagen
In het Verre Oosten staat hij bekend als de ‘Grote Goeroe’ van de wijsheid en het verslaan van het menselijke ego. In het christendom staat hij bekend als de ‘Oude van Dagen’. Hij is een van de zeven heilige Kumara’s en hiërarch van Venus. Tot 1 januari 1956 was hij de ‘Heer van de Wereld’ en is nu de ‘Regent van de Wereld’. Hij inspireerde en begeleidde vele grote Goeroes zoals Gautama Boeddha, Lord Maitreya en Zarathustra.Wie is hij? Waarom is hij hier speciaal naar onze planeet Aarde gekomen? En wat waren zijn acties? Welke missie wil hij vervullen? En wat kan dit voor jou persoonlijk betekenen?

In de lezing zullen we ingaan op deze vragen en een duidelijk totaalbeeld scheppen van het verleden en heden. Het Gouden Tijdperk van Shamballa wordt besproken, samen met de kenmerken van deze periode en waarom die helaas uit de fysieke wereld is verdwenen.

Datum: Zondag 17 oktober
Locatie: Via Zoom uitgezonden vanuit Amersfoort
Tijdstip: 14:30 – 16:30 uur

Wil je meer weten over de lezing: “Sanat Kumara, de Oude van Dagen”, kijk in de activiteiten agenda of klik op deze link.

image-french-lily

Vierluik: Saint Germain over AlchemieVierluik Saint Germain
Je kijkt naar de huidige samenleving en je bent hoopvol maar bezorgd. Je hebt vastgesteld dat politieke, religieuze en sociale vraagstukken moeilijk opgelost kunnen worden zolang mensen niet gehoorzamen aan universele wetmatigheden. Je stelt jezelf de vraag: “Hoe kan ik instrumenteel zijn bij de totstandkoming van een gouden tijdperk samenleving?”

Herken je je hierin? Dan is Saint Germain op zoek naar jou! Saint Germain staat bekend als de meester alchemist en werd in de 18e eeuw de “Wonderman van Europa” genoemd. Sindsdien gebruikt hij alchemie en universele wetmatigheden om het overvloedige leven tot stand te brengen in de wereld – een gouden tijdperk samenleving! Wat Saint Germain sinds de 18e eeuw heeft betekend voor de mensheid is ongekend, en bij velen onbekend. Hoe zou de samenleving eruit zien met een heerscharen aan alchemisten. De lezing “Saint Germain over Alchemie” biedt je een vernieuwend perspectief.

Datum: Nog te bepalen
Locatie: Via Zoom uitgezonden vanuit Amersfoort
Tijdstip: 14:30 – 16:30 uur

image-french-lily
Vierluik Saint-Germain Alchemie

The Summit Lighthouse Holland

Keeper of the Flame

T Uneputty
X
X