Summit University Retraite

Met alle stress die het moderne leven met zich meebrengt, zou het niet ongelooflijk zijn om een verjongende retraite te kunnen houden – op Venus? Dit is volledig mogelijk met de herhaling van de internationale Summit University retraite die dit voorjaar is gehouden in het Venus op aarde – Wenen.
Wenen! De prachtige stad van Sanat Kumara en Lady Master Venus. Stad van de liefde. Stad van de keizers en walsmaestro’s. Van schitterende Venusiaanse architectuur. Van onze eigen Elizabeth Clare Prophet, die daar heeft geleefd als de keizerin Sisi. Wie zou er  niet op  een 3-daagse retraite willen doorbrengen in de atmosfeer van Venus?
In deze verkorte SU-retraite van 8 tot en met 10 november, zullen we veel van het programma van de Internationale SU-retraite herhalen die voorjaar 2019 in Wenen is gehouden:
• Het 3-daagse Summit University seminar Unveiled Mysteries Revisited (leringen uit 1982) helpt ons om ons diep te verbinden met onze Machtige IK-BEN Aanwezigheid;
• Extra dictaties van Saint Germain en de Great Divine Director die in resp. 1981 en 1985 in Nederland zijn gegeven, geven ons duidelijke instructies voor de lichtdragers van Europa;
• Een violettevlam dienst van een uur op verzoek van de Great Divine Director.
Ik wil aan degenen op dit continent die toegewijd zijn aan de vrijheid, een nieuwe gelegenheid schenken – want het is een laatste gelegenheid – om een ring van licht te vormen, een ondeelbare eenheid, onontbeerlijk voor onze Zaak.

 

Saint Germain, Parels van Wijsheid vol. 24 nr. 38


Meer informatie kijk in de agenda van de maand November