Summit University – Begrijp jezelf, deel één –

Begrijp jezelf, deel één 

Met Kuthumi, Lord Lanto, en God Meru

In dit Summit University seminar geven drie grote opgevaren meesters die met de straal van wijsheid en verlichting werken – Kuthumi, Lord Lanto, en God Meru – jou een voorsprong naar zelfontdekking die je voorbij je uiterlijke persoonlijkheid brengt.

Het bestuderen en toepassen van hun woorden is een diepgaande ervaring; deze meesters zullen je niet achterlaten zoals ze je hebben aangetroffen. De cursus bestaat uit ongepubliceerde leringen gegeven door Elizabeth Clare Prophet aan studenten van Summit University in 1975.

Overschaduwd door de meesters zelf, brengt zij de instructies uit haar best verkochte boek, Understanding Yourself, gedicteerd door Kuthumi, Lord Lanto, en God Meru, naar een nieuw niveau. Studenten die deze cursus hebben gevolgd, getuigen van een diepe genezing in hun psychologie, en zijn met heel hun hart het oude gezegde gaan onderschrijven: ‘Wat gij ook verwerft, verwerf inzicht!’

En zoals sommigen van u wellicht niet weten, kom ik specifiek met de missie om u bij te staan bij het oplossen van uw psychologie, uw relaties, en uw verbinding met de Vader, de Moeder, de Zoon en de Heilige Geest. Ik kom altijd als u mij roept. ~ Kuthumi.

Enkele onderwerpen:
 De universele ziekte van ongelukkigheid
 De wetenschap van de zielsevolutie
 Hoe je diepgewortelde psychologische patronen kunt overwinnen

Dictaties (audio/video-opnames) door: God en Godin Meru, Moeder Maria, en Kuthumi
Andere seminarkenmerken: Dit seminar bevat een uniek zuiveringsritueel, clearance genaamd, en eindigt met een chakrazegening.

Locatie: Online via Zoom
Datum: 20 – 22 november 2020
Contactinformatie: SU@summitlighthouse.nl
Inschrijfformulier: Klik hier om het formulier te downloaden.
Prijs : € 125 Overmaken aan van The Summit Lighthouse Holland te Amersfoort, NL76ABNA0450597075 o.v.v. “SU november”.
Na 5 november 2020 betaalt u € 150.

Presentatoren
Rev. Joyce Carels   Rev. Petrus van Straaten

Klik hier voor meer informatie over Summit University.
Klik hier om de flyer te downloaden

Pin It on Pinterest

X
X