Lezing: Het best bewaard geheim van de kerk – de onbekende jaren van Jezus

Missing Event Data
Het leven en de daden van de groten der aarde staan opgetekend in de geschiedeniskanalen maar waarom weten we dan weinig over de formatieve jaren van de meest invloedrijke persoon in de wereldgeschiedenis? Waarom lijkt er een sluier over zijn formatieve jaren te liggen? Weinigen weten of erkennen waar Jezus was toen hij vanaf zijn twaalfde verdween en op zijn negenentwintigste weer op het toneel verscheen.

Notovitch, Abhedananda, Roerich en Caspari hadden één ding gemeen. In verschillende tijdsperioden waren ze aanvankelijk nergens naar op zoek totdat Notovitch als eerste reiziger met een lama sprak die vertelde over een heilige profeet uit het Westen. Hij nam met verbazing kennis dat de lama ontzettend veel wist. Toen hij uiteindelijk een document overhandigd kreeg van één van de opperlama’s, wist hij nog niet hoeveel invloed dit later zou gaan hebben op de religieuze en wetenschappelijke invulling van de onbekende jaren van Jezus – jaren die formatief waren voordat hij zijn missie begon in Palestina.

Waar is Jezus naartoe geweest? Wat studeerde en onderwees hij? Zijn Jezus’ leringen aan zijn discipelen gegeven in de traditie van de Boeddha, zoals monniken beweren? Was Jezus adept in de leringen van karma & reïncarnatie? Deze lezing geeft een historisch-religieuze verhandeling over de onbekende jaren van Jezus met als doel om stil te staan bij wat Jezus deed en waar hij was.

De lezing is gebaseerd op het gelijknamige boek: De Onbekende Jaren van Jezus. Kom naar de lezing en laat je meevoeren naar het oude verre Oosten en interessante ontdekkingen. We gaan er een mooie middag van maken.


Over de presentator
Chris Uneputty (31 jaar) studeerde rechten – LL.M. Law and Politics of International Security. Hij is nu docent maatschappijleer, en hij bestudeert al geruime tijd de Leringen van de Opgevaren Meesters waarvan de laatste vier jaar bij The Summit Lighthouse Holland. Hij is een zoeker naar de waarheid en geeft graag lezingen over spirituele onderwerpen zoals Saint Germain over Alchemie en nu dus De Onbekende Jaren van Jezus.

Datum: Zondag 17 mei
Locatie: Yoga aan de Kade, Handelskade 11, 5211TH ‘s Hertogenbosch
Tijdstip: 14:00 – 16:30 uur incl een pauze
Vergoeding: met reservering €10 p.p. en aan de deur €15
Voor vragen mail naar: contact@SummitLighthouse.nl
Aanmelden lezing: Voor reservering kun je mailen naar: contact@summitlighthouse.nl
Aanmelding kan ook via de agenda: Klik hier

The Summit Lighthouse Holland

Keeper of the Flame

T Uneputty