Lezing: Sanat Kumara, de Oude van Dagen

Grote Goeroe
In het Verre Oosten staat hij bekend als de ‘Grote Goeroe’ van de wijsheid en het verslaan van het menselijke ego. In het christendom staat hij bekend als de ‘Oude van Dagen’. Hij is een van de zeven heilige Kumara’s, hiërarch van Venus. Tot 1 januari 1956 was hij de ‘Heer van de Wereld’ en is nu de ‘Regent van de Wereld’. Hij inspireerde en begeleidde vele grote Goeroes zoals Gautama Boeddha, Lord Maitreya en Zarathustra. Wie is hij? Waarom is hij hier speciaal naar onze planeet Aarde gekomen? En wat waren zijn acties? Welke missie wil hij vervullen? En wat kan dit voor jou persoonlijk betekenen?

Shamballa
In de lezing wordt Het Gouden Tijdperk van Shamballa besproken, samen met de kenmerken van deze periode en waarom Shamballa helaas uit de fysieke wereld is verdwenen.
De sleutels voor het creëren van een gouden tijdperk worden toegelicht en praktische handvatten worden aangereikt. De lezing wordt geïllustreerd met mooie afbeeldingen en aangevuld met videofragmenten en liederen.

Aquariustijdperk
Grote GoeroeIn het tweede deel van de lezing zullen wij ons verder verdiepen in het Aquariustijdperk van Saint Germain. Wie is Saint Germain? Hoe werkt hij samen met Sanat Kumara? Een van de tools die Saint Germain ons geeft is, het werken met de violette vlam.
Laat je door de lezing meevoeren in het verhaal achter twee grote lichtwezens die er voor de lichtdragers en de aarde zijn. Verkrijg nieuwe inzichten en stel je open om geïnspireerd te worden. Verkrijg handvatten die je direct in je huidige leven kunt toepassen. Sanat Kumara en Saint Germain brengen een boodschap van hoop, liefde, kracht, wijsheid en vrijheid. Doe je met ons mee?

Presentator Irene:
Al vanaf mijn middelbare schooltijd was ik van binnen op zoek naar waarheid, naar het diepere bestaan van het leven. Na een zoektocht van vele jaren kwam ik in 2011 het boek ‘Ontmoetingen met Saint Germain’ tegen. Ik was verrukt en diep geraakt. Hoe geweldig zou het zijn als ik ook meer zou kunnen leren van de opgevaren meester Saint Germain? Ik ontdekte het violette vuur, The Summit Lighthouse, en er begon een nieuwe periode in mijn leven. Ik voelde me echt thuis komen. De leringen van de opgevaren meesters hebben me diepe wijsheid, zegeningen en meer kleur in mijn leven gebracht. Ik ben zeer dankbaar!
Met veel plezier draag ik de leringen uit in lezingen en andere activiteiten die via de boodschapper Elizabeth Clare Prophet zijn gegeven. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten.

Datum: Zondag 17 oktober
Locatie: Via Zoom uitgezonden vanuit Amersfoort
Tijdstip: 14:30 – 16:30 uur
Gradatie: Niveau 1
Aanmelden lezing: De reservering kun je boeken hier via deze pagina. Heb je gereserveerd en betaald, dan krijg je vlak van tevoren de link om mee te doen via Zoom.
Kosten en betalen: Reserveer een plekje in Zoom en betaal €5 p.p. van tevoren. Betalen kan via de doneerknop bij  het item “Lezing: Sanat Kumara, de Oude van Dagen” op de hoofdpagina of volg deze link.

Vragen: Heb je vragen over de lezing, mail naar: contact@SummitLighthouse.nl

NB. Deelnemers ontvangen na de lezing een kortingscoupon op het boekje “Het Violette Vuur” van 4,00 euro (normale prijs 12,50 euro). Deze coupon is in te wisselen bij onze webshop https://amethistpers.nl bij aanschaf van het boek.

The Summit Lighthouse Holland

Keeper of the Flame

T Uneputty