Lezing: Karma en reïncarnatie en de waarheid over gezondheid

The Summit Lighthouse presenteert –  Lezing: Karma en reïncarnatie en de waarheid over gezondheid. Zaterdag 1 juni 2019 om 14.00 – 16.30 uur. Het woord karma is een algemeen begrip geworden. Maar niet iedereen weet wat het werkelijk betekent of hoe we ermee om moeten gaan. Deze verhelderende lezing helpt om inzicht te krijgen in wat karma werkelijk is en hoe je karmische omstandigheden om kunt zetten in geweldige kansen. Aan de hand van de leringen van de opgevaren meesters wordt de sluier over de wet van karma en reïncarnatie opgelicht.

Waargebeurde verhalen van mensen laten de werking van karma zien, waardoor je inzicht krijgt in je eigen situatie en wat je hier zelf aan kunt doen.

Dit helpt om je leven weer in eigen handen te nemen en om je spirituele groei te bevorderen.
Het mysterie van je ware spirituele identiteit wordt onthuld en met het toepassen van de spirituele technieken die we in deze lezing aanreiken, kan je karma transformeren. Ontmoet de Opgevaren Meester Saint Germain met zijn gift van de violette vlam en Moeder Maria die ons de genezende gedachtenvorm heeft gegeven.

Presentatoren: Rosa van Wegen en Margo Karremans

Informatie en opgeven kan via info@summitlighthouse.nl of www.summitlighthouse.nl/agenda

Kijk in onze agenda

Toegang: € 15

Waar is de lezing:
de Roos
PC Hooftstraat 183,
1071 BW Amsterdam

Deze tekst staat ook in de agenda/ website van de Roos:http://www.roos.nl/agenda/karma-en-reincarnatie-en-de-waarheid-gezondheid/

The Summit Lighthouse Holland

Keeper of the Flame

T Uneputty