Lezing: Het Leven na dit Leven; het hiernamaals – Ootmarsum –

Missing Event Data

Wat gebeurt er als we doodgaan? Is er echt een hemel en een hel? Wat kunnen we verwachten aan de andere kant?
De onbewuste psyche gelooft in een leven na de dood. Carl G. Jung

De dood boezemt veel mensen angst en dat is volkomen onterecht. We hebben in het oneindige verleden geleefd en we zullen in de oneindige toekomst leven en daarom hoeven we ons totaal niet druk te maken over het levenseinde. Waar we ons wel druk over zouden kunnen maken is de vraag wat we in dit leven gedaan en bereikt hebben; voor jezelf, je familie, de samenleving voor…God?

Bezorgdheid zijn over de dood is een ongerustheid die niet echt is. De dood bestaat namelijk niet. Bijna dood ervaringen (BDE) geven veel informatie van mensen die hebben mogen ervaren wat er gebeurt na de zogenaamde dood. De dood van het lichaam waarbij het hart stopt met kloppen en het fysieke systeem stopt te functioneren.

De fysieke dood is niet het einde van het leven of van het bewustzijn of van het voortbestaan van de ziel. Het is niet zo dat je stopt te bestaan! Het is ook niet zo dat je naar de hemel of naar de hel gaat. De grootste verandering van de fysieke dood is dat je geen fysiek lichaam meer hebt, dat is de grote verandering waar we mee te maken krijgen.

Na de overgang gaan de meesten van ons naar gebieden waar we ons voorbereiden op een volgend aards leven en het is belangrijk dat we ons hiervan bewust zijn. De transitie die we de dood noemen is niets anders dan de overgang van de ene naar een andere plaats en dat wat we waren op aarde zijn we ook aan de andere kant. We zijn daar niet ineens andere mensen maar precies dezelfde persoon als we op aarde waren. Zo onder zo boven en zo boven zo onder.

Natuurlijk is er een hoger doel en daar gaan we het over hebben tijdens deze fascinerende mooie lezing en over dit prachtige levende onderwerp. Kom naar de lezing en laat je inspireren. Leer meer over het leven na de dood.


Datum: Zondag 27 september
Locatie:  Volgt binnenkort
Plaats: Ootmarsum
Tijdstip: 14:00 – 16:30 uur incl een pauze
Vergoeding: met reservering €10 p.p. en aan de deur €15 p.p.
Aanmelden lezing via de agenda: Klik hier
Voor vragen mailen naar:contact@summitlighthouse.nl

The Summit Lighthouse Holland

Keeper of the Flame

T Uneputty